Onze Werkwijze

Parket vloer verwijderen

Benieuwd hoe wij vloeren verwijderen? Dat laten wij u graag zien! Het is namelijk helemaal afhankelijk van het type vloer dat verwijderd moet worden. Daar komen namelijk nogal wat dingen bij kijken.

Stap 1. Welke behoefte speelt er?

Moet een vloer bijvoorbeeld worden:

Misschien weet u nog niet wat u wilt, wij kunnen u daarin ook adviseren. In sommige gevallen zou het zo kunnen zijn dat een vloer schuren ten zeerste aan te bevelen is voor uw nieuwe vloer zodat u niet later in de problemen komt! Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen!

Stap 2. Welk type materiaal vloer werken we mee

Het type machine dat we moeten gebruiken en de type werkzaamheden zijn voor een groot deel afhankelijk van het materiaal waar we op werken. Dit kan uiteenlopen van bijvoorbeeld:

Stap 3. Aan de slag

In de laatste stap doen wij waar we goed in zijn, namelijk de uitvoerende werkzaamheden. En dat laten we u graag zien aan de hand van een aantal videos.

(Lijm) Vloer verwijderen

Parket vloer verwijderen

Grindvloer verwijderen

Gemiddeld een 8,7!

Klanten komen graag bij ons en dat is te zien op feedbackcompany.com waar wij gemiddeld een 8.7 scoren voor onze werkzaamheden. Wij zijn hier best trots op en doen er alles aan om ook u een zo goed mogelijke ervaring te bezorgen!

https://youtu.be/LLI-O3q-ovY