Vloerverwarming dichtzetten

Vloerverwarming dichtzetten.

Vloerverwarming dichtzetten is ideaal om de beste verdeling te krijgen. Epoxyhars is hiervoor het meest geschikt. Epoxy voor een optimale warmtespreiding. De epoxy dichtzetmassa geeft ook maximale druksterkte aan het oppervlak. Hierdoor wordt zelfs puntbelasting opgevangen.
Vloer service Wolter geeft u garantie op het dichtzetten van de vloerverwarming met epoxy. Deze garantie krijgen wij geboden door onze vaste leverancier Uzin-Utz

 

Dichtzetten met cement of gips gebonden mortel.

Het is mogelijk om uw vloerverwarming dicht te zetten met cement of gips gebonden mortel. Cement en gips gebonden mortel geeft een stevige basis. In tegenstelling tot epoxy geeft cement of gips gebonden mortel niet de optimale warmtespreiding.

 

Dichtzetten met tegellijm.

De grootste fout van tijdens dichtzetten van de vloerverwarming is dat het wordt gedaan met tegellijm. Tegellijm hard namelijk niet volledig uit. Ook geeft het geen hechting op de buis zelf. Met als resultaat dat de vloer losraakt en kraakt tijdens het lopen erop.

 

Vloerverwarming dichtzetten en egaliseren.

Het dichtzetten en egaliseren kunt u het beste door één partij laten uitvoeren in verband met garanties. Wanneer u kiest voor vloerverwarming dicht zetten met epoxy moet er tenminste 16 uur en maximaal 36 uur tussen het dichtzetten en egaliseren zitten. Dichtzetten met mortel is aan te raden dit dezelfde dag uit te voeren.

 

Vloeren service Wolter

Vloeren service Wolter werkt voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Vaak wordt er naast het verwijderen van de vloer nog meer verbouwd. Dit om kosten besparend te werken. Het is namelijk  voordeliger alles gesorteerd af te voeren. Er zijn partijen die landelijk containers plaatsen en kleinere bedrijven die dit lokaal doen. In veel gevallen is lokaal afvoeren uiteindelijk goedkoper.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer? Vraag een offerte aan of bel ons op 0652649524. Uiteraard kunnen wij u ook per mail te woord staan. Wanneer u kiest voor Vloer Verwijderen Wolter, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid! Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Ons werkgebied is Nederland inclusief de eilanden.