Vloeren verwijderen van schepen

Vloeren verwijderen van Cruise & rivierschepen

Vloeren service Wolter is meer dan alleen standaard vloer verwijderen, wij bieden in de breedste zin van het woord een totaal concept aan vloer verwijdering. Onder anderen verwijderen wij vloeren uit cruise en rivierschepen. Schepen die niet in Nederland liggen is voor ons geen probleem, zo hebben wij in de winter van 2018 een mooie opdracht mogen realiseren voor Vista projects in Chalon sur Saône en Le Havre in Frankrijk.Wij mochten de vloeren verwijderen en stoffeer gereed opleveren op de MS Seine Comtesse & Bijou du Rhône 2 x 1900 m² tapijt met een strakke deadline. Door ons ruime machinepark, dat tevens uitermate geschikt is in kleine ruimtes en goed hanteerbaar is wanneer er geen lift aanwezig is, kunnen wij de werkzaamheden goed uitvoeren.

Ons werkgebied voor de scheepvaart

Wij weten als geen ander dat het verplaatsen van schepen niet altijd mogelijk is, hier zijn wij erg flexibel in. Zowel wat het reizen betreft en het overnachten in het buitenland.

Verwijderen grastapijt van scheepsdek

Zoals in het algemeen bekend is, ligt grastapijt op scheepsdek enorm vast. Voor ons is dit echter goed te doen. Wij beschikken niet alleen over de juiste kennis en doorzettingsvermogen, ook over het juiste gereedschap. Onder anderen over een ride on met een gewicht capaciteit van 625 kg, gewichten zijn te demonteren waardoor het gereduceerd kan worden tot 415 kg.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van een vloer? Vraag een offerte aan of bel ons op 0652649524. Uiteraard kunnen wij u ook per mail te woord staan.
Vloeren service Wolter de juiste schakel tussen uw oude en nieuwe vloer.