Vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking verwijderen lijkt al snel een tijdrovende klus. Wij van Vloer Verwijderen Wolter, zijn al meerdere jaren professioneel bezig met het verwijderen van vloeren. Hierdoor hebben we de kennis en de juist materialen om dit zorgvuldig en snel te doen. Er zijn verschillende vloeren die wij voor u kunnen verwijderen: tapijt, laminaat, PVC, parket, rubber, hout en marmoleum.

Gelijmde vloerbedekking verwijderen

Voor het verwijderen van sterk verlijmde vloerbedekking beschikken wij over het apparaat de Tear Off. De Tear Off is enorm sterk en krijgt het zwaarst gelijmde tapijt los. Door zijn compacte formaat is deze machine vooral geschikt voor kleinere oppervlakten.

Grote oppervlakte vloerbedekking verwijderen

Voor grote vloeren die makkelijk bereikbaar zijn en zich op de begane grond bevinden, beschikken wij over de Ride On. Een stripper van maar liefst 1000 kilo. Benieuwd naar onze effectieve werkwijze?

Ride On - Vloerbedekking verwijderen

Lijmvrij opleveren

Na het verwijderen van vloerbedekking en het verwijderen van de lijmrestanten kunnen wij voor u de vloer schuren met onze grinders. Stofarm, zoals u van een specialistisch bedrijf mag verwachten. Op deze manier schuren wij voor u de vloer volledig klaar vrij voor de nieuwe stoffering.

Wij van Vloer Verwijderen Wolter hechten enorm veel waarde aan de gemaakte afspraken met de klant. Verder zorgen wij ervoor dat de ruimte altijd bezemschoon wordt opgeleverd.

Kosten vloerbedekking verwijderen

Voordat wij een vloer bij u komen verwijderen, brengen wij eerst een offerte uit. Wij proberen die dezelfde dag nog aan te leveren. Gaat u akkoord met de offerte? Dan komen wij op de afgesproken datum de vloerbedekking verwijderen.

Voor het verwijderen van vloerbedekking gebruiken wij verschillende professionele machines. Dit zijn krachtige machines die alle soorten vloeren kunnen verwijderen. Hierdoor werken wij snel en netjes.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan! U kunt ons bellen op 06 5264 9524 of een aanvraag indienen via ons contactformulier.

Andere diensten dan vloerbedekking verwijderen:

Vloer Verwijderen Wolter: Uw voordelen

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Vloeren service Wolter werkt voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Vaak wordt er naast het verwijderen van de vloer nog meer verbouwd, om kosten besparend te werken is het voordeliger alles gesorteerd af te voeren. Er zijn partijen die landelijk containers plaatsen en kleinere bedrijven die dit lokaal doen. In veel gevallen is lokaal uiteindelijk goedkoper.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer? Vraag een offerte aan of bel ons op 0652649524. Uiteraard kunnen wij u ook per mail te woord staan. Wanneer u kiest voor Vloer Verwijderen Wolter, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid! Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Vloer Verwijderen Wolter in regio:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zeewolde, Zoetermeer, Zwolle

Landelijk werkgebied? Kijk snel of uw plaats erbij staat.