Vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking verwijderen lijkt al snel een tijdrovende klus. Wij van vloer verwijderen Wolter, zijn al meerdere jaren professioneel bezig met het verwijderen van vloeren. Hierdoor hebben we de kennis en de juist materialen om dit zorgvuldig en snel te doen. Er zijn verschillende vloeren die wij voor u kunnen verwijderen: tapijt, laminaat, PVC, parket, rubber, hout en marmoleum.

Gelijmde vloerbedekking verwijderen

Voor het verwijderen van sterk verlijmde vloerbedekking beschikken wij over het apparaat de Tear Off. De Tear Off is enorm sterk en krijgt dan het zwaarst gelijmde tapijt los. Door zijn compacte formaat is deze machine vooral geschikt voor kleinere oppervlakten.

Grote oppervlakte vloerbedekking verwijderen

Voor grote vloeren die makkelijk bereikbaar zijn en zich op de begane grond bevinden, beschikken wij over de Ride On. Een stripper van maar liefst 1000 kilo. Benieuwd naar onze effectieve werkwijze?

Ride On - Vloerbedekking verwijderen

Lijmvrij opleveren

Na het verwijderen van vloerbedekking en het verwijderen van de vloerbedekking restanten en het lijm kunnen wij voor u de vloer schuren met onze grinders. Stofarm, zoals u van een specialistisch bedrijf mag verwachten. Op deze manier schuren wij voor u de vloer volledig klaar vrij voor de nieuwe stoffering.

Wij van Vloer Verwijderen Wolter hechten enorm veel waarde aan de gemaakte afspraken met de klant. Verder zorgen wij ervoor dat de ruimte altijd bezemschoon wordt opgeleverd.

Kosten vloerbedekking verwijderen

Voordat wij een vloer bij u komen verwijderen, brengen wij eerst een offerte uit. Wij proberen die dezelfde dag nog aan te leveren. Gaat u akkoord met de offerte? Dan komen wij op de afgesproken datum de vloerbedekking verwijderen.

Voor het verwijderen van vloerbedekking gebruiken wij verschillende professionele machines. Dit zijn krachtige machines die alle soorten vloeren kunnen verwijderen. Hierdoor werken wij snel en netjes.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan! U kunt ons bellen op 06 5264 9524 of een aanvraag indienen via ons contactformulier.

Andere diensten dan vloerbedekking verwijderen:

Vloer Verwijderen Wolter: Uw voordelen

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Vloer Verwijderen Wolter is te vinden in de particuliere én zakelijke sector, daardoor hebben we gekozen om niet met afzetcontainers te werken. Afzetcontainers zijn vaak lastig te plaatsen in verband met vergunningen (openbaar parkeerbeleid). Daarnaast beschikken wij over een eigen vrachtwagen met een laadcapaciteit van ruim 7000 kilo. Wij kunnen grote oppervlaktes vloer verwijderen en dezelfde dag afvoeren.

Wilt u een offerte aanvragen voor het verwijderen van een vloer, het schuren van een vloer en vloer egaliseren? Neem gerust contact met ons op via 0652649524 of de mail.

Vloer Verwijderen Wolter in regio:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zeewolde, Zoetermeer, Zwolle

Landelijk werkgebied? Kijk snel of uw plaats erbij staat.