Vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking verwijderen lijkt al snel tijdrovende klus. Wij van vloer verwijderen Wolter, zijn al meerdere jaren professioneel bezig met het verwijderen van vloeren. Er zijn verschillende vloeren die wij voor u kunnen verwijderen. Denk hierbij aan laminaat, PVC, parket, tapijt, rubber, hout en marmoleum. U kunt dus voor elk soort vloerbedekking bij ons terecht.

Voordat wij een vloer bij u komen verwijderen, brengen wij eerste een offerte uit. Wij proberen die dezelfde dag nog aan te leveren. Gaat u akkoord met de offerte? Dan komen wij op de afgesproken datum de vloerbedekking verwijderen. Voor het verwijderen van vloerbedekking gebruiken wij verschillende professionele machines. Dit zijn krachtige machines die alle soorten vloeren kunnen verwijderen.

Sterk verlijmde vloerbedekking

Voor het verwijderen van sterk verlijmde vloerbedekking beschikken wij over het apparaat de Tear Off. De Tear Off is enorm sterk en krijgt dan het zwaarst gelijmde tapijt los. Door zijn compacte formaat is deze machine vooral geschikt voor kleinere oppervlakten.

Grote oppervlakte vloerbedekking verwijderen

Voor grote vloeren beschikken wij over het apparaat de Ride On. Een stripper van maar liefst 1000 kilo. Ideaal voor een ruimte makkelijk bereikbaar en een vloer die zich op begaande grond bevind. Het is een zeer geschikte werkwijze. Snel efficiënt en betaalbaar verwijderen.

Ride On - Vloerbedekking verwijderen

Lijmvrij opleveren

Na het verwijderen van vloerbedekking kunnen wij voor u de vloer schuren met onze grinders. Stofarm, zoals u van een specialistisch bedrijf mag verwachten. Op deze manier kunnen wij de vloer opschuren voor herstoffering of volledig lijmvrij.

Wij van Vloer Verwijderen Wolter hechten enorme waarden aan de gemaakte afspraken met de klant. Verder zorgen wij ervoor dat het pand of uw woning bezemschoon wordt opgeleverd.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan! U kunt ons bellen op 0652649524 of een aanvraag indienen via ons contactformulier.

Andere diensten dan laminaat vloer verwijderen:

Vloer Verwijderen Wolter: Uw voordelen

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Vloer Verwijderen Wolter is te vinden in de particuliere én zakelijke sector, daardoor hebben we gekozen om niet met afzetcontainers te werken. Afzetcontainers zijn vaak lastig te plaatsen in verband met vergunningen (openbaar parkeerbeleid). Daarnaast beschikken wij over een eigen vrachtwagen met een laadcapaciteit van ruim 7000 kilo. Wij kunnen grote oppervlaktes vloer verwijderen en dezelfde dag afvoeren.

Wilt u een offerte aanvragen voor het verwijderen van een vloer, het schuren van een vloer en vloer egaliseren? Neem gerust contact met ons op via 0652649524 of de mail.

Vloer Verwijderen Wolter in regio:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Steenwijk, Tilburg, VenloZaltbommel, Zeewolde, Zoetermeer, Zwolle

Landelijk werkgebied? Kijk snel of uw plaats erbij staat.