Vloerbedekking verwijderen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bij vloerbedekking verwijderen denk je al snel aan een enorme tijdrovende klus. Wij van vloer verwijderen Wolter zijn al meerdere jaren professioneel bezig met het verwijderen van vloeren.

Er zijn verschillende soorten vloeren die wij voor u kunnen verwijderen, denk hierbij bijvoorbeeld: laminaat, PVC, parket, tapijt, rubber, hout en marmoleum. U kunt dus voor elk soort vloerbedekking bij ons terecht.

Voordat wij een vloer bij u komen verwijderen zal er eerst een offerte uitgebracht worden. Wij proberen altijd dezelfde dag nog een offerte aan te leveren.

Als u akkoord gaat met de offerte komen wij op een afgesproken datum de vloerbedekking verwijderen. Voor het verwijderen van vloerbedekking gebruiken wij verschillende professionele machines. Dit zijn krachtige machines die alle soorten vloeren kunnen verwijderen.

Sterk verlijmde vloerbedekking

Voor het verwijderen van sterk verlijmde vloerbedekking beschikken wij onder anderen over een TEAR OFF. Deze rol is enorm sterk en krijgt dan ook de zwaarst gelijmde tapijt los. Door zijn compact formaat is deze machine vooral geschikt voor kleinere oppervlakten.

Grote oppervlakte vloerbedekking verwijderen

Voor grote vloeren beschikken wij over een RIDE ON. Een zit stripper van maar liefst 1000 kilo. Wanneer een ruimte makkelijk bereikbaar is en de vloer zich op begaande grond bevind is dit een zeer geschikte werkwijze. Snel efficiënt en betaalbaar verwijderen.

Lijm vrij opleveren

Na het verwijderen van vloerbedekking kunnen wij voor u de vloer schuren. Stofarm zoals u van een specialistisch bedrijf mag verwachten. Zo kunnen wij de vloer opschuren voor her stoffering, of met onze grinders lijm vrij opleveren.

Wij van vloer verwijderen Wolter hechten enorme waarden aan de gemaakte afspraken met de klant. Verder zorgen wij ervoor dat het pand of de woning bezemschoon wordt opgeleverd.

Wilt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen?

U kunt ons bellen op: of u kunt direct een offerte aanvragen door hier te klikken voor ons offerteformulier.

Vloer Verwijderen Wolter, Voordelen voor u.

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jaren ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere en zakelijke sector, daardoor hebben wij ervoor gekozen om niet altijd met afzet containers te werken. Die altijd lastig te plaatsen zijn i.v.m vergunningen (openbaar parkeer beleid) . Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laad capaciteit van maar liefst 7 ton. Hierdoor kunnen wij grotere oppervlaktes vloer verwijderen en dezelfde dag afvoeren. Ook een offerte ontvangen voor het verwijderen van vloer, het schuren of egaliseren ervan?

Bel ons! 0652649524 / Mail
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Print Friendly, PDF & Email