Vloer schuren

Vloer schuren

Het schuren van vloeren komt steeds vaker voor. Andere stoffeerders en vloerenleggers maken regelmatig gebruik van onze dienstverlening; vloer schuren. Tijdens het schuren van de vloer maken wij de vloer lijmvrij. Een vlakke vloer is belangrijk, niet alleen omdat u hierdoor een mooie nieuwe vloer krijgt. Ook hecht de nieuwe vloer zich beter. De bezuinigen op goed schuurwerk gaat ten koste van uw nieuwe vloer.

Opschuren van oude lijm

Wanneer u nieuw tapijt kiest en het oude verwijderd is, adviseren wij u om de lijm op te schuren of geheel te verwijderen. De oude scherpe opstaande lijmpunten zijn ruw en scherp. Dit komt de nieuwe bekleding niet ten gunste. Door het opschuren, schuren wij de scherpte eraf. Ook wordt hierdoor losliggende lijm verwijderd. Uw nieuwe vloer heeft hierdoor een betere hechting aan de ondergrond en een langere levensduur.

Diamant segment schuren

Wanneer een woning opgeleverd wordt, vragen woningcoöperaties steeds vaker een lijmvrije vloer. Vooral wanneer het om jongere gebouwen gaat. De levensduur van de betonvloer wordt hierdoor bevorderd, dit komt ten gunste van het onderhoud.

Lijmresten van plavuizen verwijderen

Plavuizen verwijderen is al een karwei op zich, vooral wanneer u de ondervloer goed wilt houden. Na het verwijderen van plavuizen blijft er altijd lijm achter. Niet handig wanneer u een nieuwe vloer wilt leggen. Wij kunnen dan ook vakkundig en stofarm deze werkzaamheden realiseren. Onze vakmensen maken snel ruim baan voor de volgende specialist!

Anhydrietvloeren schuren

Veel appartementen en hoge gebouwen hebben een anhydrietvloeren. Ook in de projectbouw waar veel dezelfde huizen opgeleverd worden, zien we de vloeren terg. De anhydriet gietvloer is een goedkope en snelle oplossing.

Vaak is het moeilijk om het verschil tussen een anhydrietvloer en zandcement dekvloer te zien, wanneer u hier geen kennis van heeft. Het is altijd verstandig om bij oplevering even te kijken om welke vloer het gaat. Even controleren kan geen kwaad.

Wilt u uw anhydrietvloer zorgvuldig laten schuren voor een betaalbaar tarief? Dat kan! Neem dan nú vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Dit kunnen wij voor u doen

Vloer Verwijderen Wolter, uw voordelen:

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jaren ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Vloer Verwijderen Wolter is te vinden in de particuliere én zakelijke sector. Daarom hebben we gekozen om niet met afzetcontainers te werken. Afzetcontainers zijn vaak lastig te plaatsen in verband met vergunningen (openbaar parkeerbeleid). Daarnaast beschikken wij over een eigen vrachtwagen met een laadcapaciteit van ruim 7000 kilo. Wij kunnen grote oppervlaktes vloer verwijderen en dezelfde dag afvoeren.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer, het schuren van uw vloer of vloer egaliseren? Bel ons op 0652649524 of stuur ons een e-mail.

Vloer verwijderen Wolter in Regio:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zeewolde, Zoetermeer, Zwolle

Landelijk werkgebied? Kijk snel of uw plaats erbij staat.