Vloer schuren

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het schuren van vloeren komt steeds vaker voor. Stoffeerders en andere vloeren leggers maken dan ook regelmatig gebruik van onze dienst verlening tot betrekking de vloeren lijm vrij schuren.

Een vlakke vloer is belangrijk, niet alleen omdat u hierdoor een mooie nieuwe vloer krijgt, maar juist doordat de nieuwe vloer beter hecht. Bezuinigen op goed schuurwerk gaat ten koste van uw nieuwe voer.

Op schuren van oude lijm

Wanneer u nieuw tapijt kiest en het oude verwijderd is, adviseren wij u om de lijm op te schuren of geheel te verwijderen. De oude scherpe opstaande lijmpunten zijn ruw en scherp. Dit komt nieuwe bekleding niet ten gunste. Door het opschuren, schuren wij de scherpte eraf. Losliggende lijm wordt hierdoor verwijderd. Uw nieuwe vloer heeft hierdoor een betere hechting aan de ondergrond en een langere levens duur.

Diamant segment schuren

Wanneer een woning opgeleverd dient te worden vragen woning coöperaties steeds vaker een lijm vrije vloer. Vooral wanneer het om jongere gebouwen gaat. De levens duur van de betonvloer wordt hierdoor bevorderd, dit komt ten gunste van het onderhoud.

Lijm resten van plavuizen verwijderen

Plavuizen verwijderen is al een karwei op zich, vooral wanneer u de ondervloer goed wilt houden. Na het verwijderen van plavuizen blijft de lijm altijd achter, niet handig wanneer u een nieuwe vloer wilt leggen. Wij kunnen dan ook vakkundig en stofarm deze werkzaamheden realiseren. Onze vakmensen maken snel ruimbaan voor de volgende specialist!

Anhydriet vloeren schuren

Anhydriet vloeren komen veel voor in appartementen en hoog gebouwen. Of in de projectbouw waar veel dezelfde huizen opgeleverd worden. Deze kunnen dan in een snel tempo gestort worden.

Wanneer er geen kennis van zaken is dan is het moeilijk te zien of u een anhydriet of een zandcement dekvloer heeft. Bij nieuw oplevering staat het in het bestek, even controleren kan dan ook geen kwaad.

Wilt u ook een vloer zorgvuldig geschuurd hebben voor een betaalbaar tarief ?

Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vloer Verwijderen Wolter, Voordelen voor u

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jaren ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere en zakelijke sector, daardoor hebben wij ervoor gekozen om niet altijd met afzet containers te werken. Die altijd lastig te plaatsen zijn i.v.m vergunningen (openbaar parkeer beleid) . Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laad capaciteit van maar liefst 7 ton. Hierdoor kunnen wij grotere oppervlaktes vloer verwijderen en dezelfde dag afvoeren. Ook een offerte ontvangen voor het verwijderen van vloer, het schuren of egaliseren ervan?

Bel ons! 0652649524 / Mail
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Print Friendly, PDF & Email