Tapijt verwijderen

Hoe kun je een tapijt verwijderen

tapijt verwijderen machine

Tapijt verwijderen wordt wel eens als een nachtmerrie ondervonden, vooral wanneer het verlijmd is aan de cementdekvloer.Wanneer u een woning opzegt of kiest voor een nieuwe vloerbedekking moet het oude tapijt eruit. Uw rug hieraan verrekken, is niet nodig! U kunt gebruik maken van Vloer Verwijderen Wolter.

Tapijt zakelijke verwijderen

Tapijt verwijderen voor zakelijke opdrachtgevers is mogelijk bij ons. Door snel en efficiënt tapijt te verwijderen, kunt u zich richten op uw kernactiviteit. Wij kunnen met ons moderne machinepark en ons gespecialiseerd personeel elk gewenste vloer verwijderen. Werken met een deadline is dan ook onze dagelijkse gang van zaken.

Tapijt gespannen verwijderen

Tapijt getimmerd op een latje komen we ook tegen. Het tapijt wordt gespannen op spijkerlatjes. De latjes zijn dan verlijmd of gespijkerd op de afwerkvloer. Het verwijderen gaat hierdoor een stuk makkelijker. Hiervoor kunnen wij een lager tarief hanteren, dan bij verlijmde tapijten.

Tapijt zelf verwijderen

tapijt

Onze particuliere opdrachtgevers proberen in eerste instantie meestal zelf het tapijt te verwijderen. Echter, met grote regelmaat is dit onbegonnen werk. Tapijt wordt veelal in de lijm gewalst, hierdoor het enorm vast zit. Dat vindt vooral plaats in verpleeghuizen, seniorenwoningen en ruimte waar vaker gebruik wordt gemaakt van rolstoelen of rollators.

Tapijt verwijder machine

Voor het verwijderen van tapijt gebruiken wij diverse machines. Zo kunnen wij kiezen voor de Tear off, de zitstripper of juist voor de turbo stripper. Dit is geheel afhankelijk van de oppervlakte en bereikbaarheid. Daarnaast is de rug van het tapijt ook een belangrijke factor. Naast tapijt verwijderen bieden wij een breed scala aan diensten aan. Wij kunnen schuren, frezen, diamant schuren, egaliseren, afvoer restmateriaal, interieur sloop en meer!

Vloer Verwijderen Wolter is bij uitstek dé specialist in vloerverwijdering. Mocht u vragen hebben, dan staan we u graag te woord.

Naast goede service weten wij als geen ander dat het tarief bepalend is. Wij zijn blij met kleine en grote opdrachten, want iedere klus is een nieuwe uitdaging. Wij kunnen voor u altijd een passend tarief bieden.

Andere diensten dan tapijt verwijderen

Vloer Verwijderen Wolter: uw voordelen

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Wij werken in de particuliere en zakelijke sector. Vaak is het lastig om afzetcontainers te plaatsen in verband met vergunningen voor openbaar parkeerbeleid en daarom werken wij niet met afzetcontainers. Wij voeren het restmateriaal af in eigen beheer als u dat wenst.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer? Vraag een offerte aan of bel ons op 0652649524. Uiteraard kunnen wij u ook per mail te woord staan. Wanneer u kiest voor Vloer Verwijderen Wolter, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid! Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Vloer Verwijderen Wolter in regio

Landelijk werkgebied? Kijk snel of uw plaats erbij staat. Wij opereren door een groot deel van Nederland door onze centrale ligging!