Tapijt Verwijderen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tapijt verwijderen wordt wel eens als een nachtmerrie ondervonden, vooral wanneer het verlijmd is aan de cementdekvloer. Wanneer u een woning opzegt of juist kiest voor een nieuwe vloerbedekking moet het oude tapijt eruit. Uw rug hier aan verrekken is niet nodig! U kunt gebruik maken van onze diensten.

Tapijt zakelijke verwijderen

Tapijt verwijderen voor zakelijke opdrachtgevers is uiteraard mogelijk bij ons. Door snel en efficiënt verwijderen kunt u zich richten op uw kern activiteit. Wij kunnen met ons modern machine park en gespecialiseerd personeel, elke gewenste vloer verwijderen. Werken met een deadline is dan ook onze dagelijkse gang van zaken.

Tapijt gespannen verwijderen

Tapijt op lat getimmerd komen we ook tegen, het tapijt is dan gespannen op spijker latjes. De latjes zijn dan verlijmd of gespijkerd aan een afwerkvloer. Het verwijderen gaat hierdoor makkelijker, het tarief wat wij hiervoor hanteren is dan lager dan bij verlijmde tapijten.

Tapijt Verwijderen

Tapijt zelf verwijderen

Onze particuliere opdrachtgevers proberen in eerste instantie meestal zelf het tapijt te verwijderen. Echter met grote regelmaat is dit onbegonnen werk. Tapijt wordt veelal in de lijm gewalst, hierdoor zit het enorm vast. Vooral in verpleeghuizen, senioren woningen en ruimte waar vaker gebruik wordt gemaakt van rolstoelen of rollators.

Tapijt verwijder machine

Voor het verwijderen van tapijt gebruiken wij diverse machines, zo kunnen wij kiezen voor de Tear off of de zitstripper of juist voor de turbo stripper. Dit is geheel afhankelijk van de oppervlakte en bereikbaarheid. Daarnaast is de rug van het tapijt ook een belangrijke factor. Naast het tapijt verwijderen bieden wij een breed scala van dienstverlening aan, onder anderen schuren, frezen, diamant schuren, egaliseren, afvoer rest materiaal en interieur sloop.

Vloer Verwijderen Wolter is bij uitstek de specialist in vloerverwijdering. Mocht u vragen hebben staan we u graag te woord.

Naast onze goede service weten wij als geen ander dat het tarief bepalend is of u wel of geen gebruik maakt van onze diensten. Daarom zijn wij blij dat we voor grote en kleine opdrachten, altijd een passend tarief hebben.

Vloer Verwijderen Wolter, uw voordelen:

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jaren ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere sector, daardoor hebben wij ervoor gekozen om niet met afzet containers te werken die altijd lastig te plaatsen zijn i.v.m vergunningen (openbaar parkeer beleid) . Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laad capaciteit van maar liefst 7 ton. Ook een offerte ontvangen voor het verwijderen van vloer of inboedel ?

Bel ons! 0652649524 / Mail
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Print Friendly, PDF & Email