Spaanplaat verwijderen van een cementdekvloer

Spaanplaat verwijderen

Het verwijderen van gelijmde spaanplaat is zonder professionele machines niet te doen. Wij verwijderen spaanplaat met onze geavanceerde zitstripper. Onze machine is geschikt voor particulier en zakelijke opdrachten.

Onze werkwijze

Doormiddel van onze stripper gaan wij eerst 95% van de vloer scrapen, er blijft een dunnen laag spaanplaat en lijm over. Na het scrapen gaan we de vloer met diamant segment schuren, als resultaat hebben we dan een lijm– en spaanplaat vrije vloer.

Hoe spaanplaat niet verwijderen

Wij krijgen dagelijks mensen aan de telefoon die zelf  zijn begonnen om spaanplaat te verwijderen.
Water, sloophamer, boorhamer, tapijtstripper, hamer en beitel, koevoet en ga zo maar door… het enige resultaat at er geboekt wordt, is een zwaar beschadigde cementdekvloer. Dit gaat u aan het einde van de rit meer kosten dan opleveren. Laat u dus óf heel goed informeren of schakel direct een specialist in om later nare situaties te voorkomen.

Spaanplaat verwijderen voor vloerverwarming

Het is een tijd dat steeds meer mensen hun parketvloer en spaanplaat vervangen voor een andere vloer. De bovenlaag (het zichtbare parket) verwijderen gaat vrij snel, maar dan; de spaanplaat! Wanneer u kiest voor vloerverwarming moet u een vlakke en effen vloer hebben, anders is deze niet geschikt voor vloerverwarming in te frezen. Uiteraard kunnen wij dit voor u realiseren.

Plan van aanpak

Nadat u het contactformulier heeft ingevuld gaan wij voor u een passende prijsopgave berekenen. Wanneer u akkoord gaat, plannen wij samen met u een datum in voor het verwijderen van de vloer.

Vloeren service Wolter verwijderd alle voorkomende soorten vloeren.
Spaanplaat verwijderen doen wij dagelijks. Lees hier meer over op de pagina parket verwijderen.

Vloeren service Wolter is dé juiste schakel tussen uw oude en nieuwe vloer.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan of bel 06-52649524