Siergrindvloer laten verwijderen

Siergrindvloer laten verwijderen

Wilt u uw siergrindvloer verwijderen? Een siergrindvloer – ook wel bekend als woongrind, interieurgrind of natuursteentapijt – is één van de moeilijkste vloeren om te verwijderen. Voor het verwijderen van een siergrindvloer is zware apparatuur nodig. Vloeren Verwijderen Wolter beschikt over deze apparatuur en kan uw grindvloer vakkundig verwijderen. Vloeren Verwijderen Wolter is een onderdeel van Ontruiming Service Wolter en al jaren specialist voor het betaalbaar en professioneel verwijderen van sier- en epoxy grindvloeren door heel Nederland. Voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Siergrindvloer eruit halen

Regelmatig wordt de hulp van Vloeren Service Wolter ingeroepen door mensen die eerst zelf hebben geprobeerd om hun siergrindvloer te verwijderen. Vervolgens zijn ze er achter gekomen dat het onbegonnen werk is om dit zelf te doen. Zelf een grindvloer verwijderen kost allereerst heel veel inspanning, daarnaast loopt u een groot risico op beschadiging van uw ondervloer. Of kostbare schade aan muren, ramen, keuken of uw inboedel als gevolg van opspattend grind dat alle kanten op vliegt.

Grindvloer met vloerverwarming verwijderen

Wilt u uw siergrindvloer verwijderen en ligt er vloerverwarming onder? Ook dan is het risico op schade groot wanneer u zelf uw vloer gaat verwijderen. Dit geldt voor zowel gefreesde als gestorte vloerverwarming. Het risico op beschadigingen bij een gestorte vloerverwarming is kleiner dan bij gefreesde vloerverwarming. Gestorte vloerverwarming ligt dieper in het cement en gefreesde vloerverwarming ligt onder de vloer. Echter, het verwijderen van een siergrindvloer en de vloerverwarming dient met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te worden uitgevoerd. Laat het verwijderen van uw grindvloer over aan de specialisten van Vloer Verwijderen Wolter. Bij ons is het verwijderen van uw siergrindvloer in goede handen.

Kosten siergrondvloer verwijderen

De kosten voor het verwijderen van een siergrindvloer zijn grotendeels afhankelijk van de ondervloer waarop de siergrindvloer is aangebracht. In principe is iedere verharde minerale ondervloer geschikt om een siergrindvloer aan te brengen, zoals zandcementvloeren en tegelvloeren. Als de vloer van tevoren uitgevlakt is met een watervast verlijmd multiplex, zijn zelfs houten vloeren geschikt als ondervloer. Ieder type ondervloer vraagt bij het verwijderen van een siergrindvloer om een eigen aanpak. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kosten!

Laminaat en gietvloer over uw grindvloer leggen

Bent u uitgekeken op uw siergrindvloer en wilt u daarom een nieuwe vloer? In veel gevallen is het niet per se noodzakelijk om uw grindvloer te verwijderen. Soms kunt u er laminaat overheen leggen of een vloer overheen gieten. Het is bij veel siergrindvloeren zelfs mogelijk om deze te verven, voor een compleet nieuwe look.

Korreltaptijt verwijderen

Wilt u uw korreltapijt verwijderen? Een grindvloer oftewel korreltapijt is zeer lastig te verwijderen en ligt vaak stevig bevestigd aan de ondervloer. Het verwijderen van een korreltaptijt vloer met daaronder een vloerverwarming die u wilt behouden is overigens ook mogelijk. Vloeren Verwijderen Wolter beschikt over de nodige apparatuur en kan uw korreltapijt vakkundig verwijderen.

Hulp nodig bij een siergrindvloer?

Heeft u hulp nodig bij het verwijderen van een siergrindvloer ? Neem telefonisch contact met ons op via 0652649524. Wij kunnen daarop spoedig het nodige toelichten om gelijk voor u aan de slag te gaan.