Rotterdam

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vloer verwijderen in Rotterdam

Vloer verwijderen Wolter is een gespecialiseerd vloerverwijderingsbedrijf, die zich volledig richt op het verwijderen van vloeren in Rotterdam en omgeving.

Vloerbedekking  verwijderen vergt meer kennis van het vak dan alleen een tapijtstripper. Fysieke inspanning en ervaring is vereist. Mede dat we over de juiste vakmensen beschikken en het uitstekend materiaal, zijn we een betrouwbare partner in de vloerverwijdering branche.

Vele opdrachtgevers van ons besteden deze werkzaamheden met regelmaat aan ons uit. Wij werken op de juiste efficiënte en kosten besparende wijze.

Onze dienstverlening is meer dan enkel verwijderen van vloeren, wij ontruimen woning en bedrijfspanden, plafond en wanden demonteren komt dan ook geregeld aan de orde.

Wij kunnen u een totaal concept aanbieden bij vloeren verwijderen, ontruimen, demonteren van systeem wanden en plafonds en afvoeren van restmateriaal.

Echter weten wij als geen ander dat de prijs en kwaliteit belangrijk is voor u. daarom zijn we blij u en iedere andere opdrachtgever een scherp tarief aan kunnen bieden.

De voordelen van Ontruiming Service Wolter:

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jaren ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur
  • Professioneel gereedschap
  • Snel & vakkundig

Dit kunnen wij voor u doen

Specialist in vloer verwijderen

Alle soorten vloeren kunnen wij verwijderen. Onder andere hout, laminaat, kurk, PVC, vinyl, marmoleum, tapijt en vloerbedekking. Wij beschikken over professionele machines om elke vloer op een nette manier te verwijderen.

Vloer verwijderen op een etage vloer zonder lift is mogelijk, onze machines zijn te demonteren tot het gewicht dat ze ook zonder lift vervoert kunnen worden. Vloer verwijderen Wolter heeft bij de inkoop van het machinepark rekening gehouden met elke situatie.

Rotterdam en omgeving

Regelmatig voeren wij opdrachten uit in alle hoeken van Rotterdam. Van Delfshaven tot aan Kralingen-Crooswijk en van IJsselmonde tot aan Hoogvliet. Wij beperken ons echter niet tot de stadsgrenzen van Rotterdam.

 

Ook in de omliggende plaatsen zoals Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Barendrecht, Den Haag, Ridderkerk, Gouda en Zoetermeer zijn wij regelmatig te vinden.

Bel nu voor een snelle vloerverwijdering naar 06-52649524 of vraag een offerte aan.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Print Friendly, PDF & Email