Referentie’s van klanten

Referentie’s van klanten

Vloerbedekking van de trap laten verwijderen.

Eerst zelf geprobeerd, maar al snel ontdekt dat het onbegonnen werk was. Frank, bedankt voor de goede en snelle dienstverlening.

Jan – Peter van der Graaf, Amsterdam

—————————————————-

Marmoleum verwijderen

Marmoleum verwijderen van een woonkamer vloer. Twee prijsopgaven aangevraagd en de keuze was snel gemaakt. Nog bedankt voor de tip dat jullie ook woningontruiming en verhuizingen doen.

Monique, Emmen

—————————————————-

Parket verwijderen

Nadat wij eerst in zee waren gegaan met een ander bedrijf naam wordt niet vermeld ) is gebleken dat goedkoop niet goedkoop is. Onze parketvloer moest uit de kamer gesloopt worden en dat gingen ze wel even fixen. Housebroek aan, gewapend met hamer en een beitel gepaard met veel bravo, gingen ze te werk. Vier uur later… De parketvloer zat er nog in. Met wat hulp van Google kwamen we bij Wolter terecht. We hebben gebeld en kregen gelijk prijsopgave. Twee dagen later was het dan zover, daar kwamen de mannen aan. Geen housebroek, maar keurige werkkleding. Niet de handen al ingepakt om op vakantie te gaan, maar de heren stelden zich netjes voor bij binnenkomst. Roel, Gerrit en Frank gingen aan de slag. Omdat ik moest werken, hadden we afgesproken dat ik rond de middag zou bellen om de voorgang te horen. Het nieuws was GEWELDIG!!! De vloer is verwijderd en afgevoerd, klonk er vrolijk door de telefoon.

(Anonniem) Hendrik Ido Ambacht

Graag zien wij u referentie via de mail tegemoet zodat we deze onveranderd kunnen plaatsen.