PVC vloer verwijderen

PVC vloer verwijderen

PVC vloer verwijderen is een hele klus. Het is niet alleen tijdrovend en arbeidsintensief, maar na het verwijderen krijgt u ook direct inzicht in de staat van uw ondervloer. Valt het tegen en moet de ondervloer geëgaliseerd worden? Geen zorgen, Vloerverwijderen Wolter staat tevens voor u klaar om uw vloer te egaliseren. En als u plannen heeft voor het aanleggen van vloerverwarming kunnen wij ook de voorbereidingen voor de ondervloer verzorgen. Bovendien kunt u rekenen op een efficiënte service: wij verwijderen uw oude PVC vloer binnen één dag en zorgen ook voor het afvoeren van het afval. Bij ons bent u verzekerd van een snelle, complete en zorgeloze dienstverlening.

Waarom een PVC vloer verwijderen?

Er zijn diverse redenen waarom u een PVC vloer zou willen verwijderen. Misschien bent u toe aan een nieuwe look in uw huis en past de huidige vloer niet meer bij uw stijl. Of de vloer is na jaren van gebruik beschadigd of versleten en toe aan vervanging. Ook kan het zijn dat u overweegt vloerverwarming te installeren, wat vaak vereist dat de bestaande vloer verwijderd wordt. Wat uw reden ook is, het verwijderen van een PVC vloer is een intensieve klus die specialistische kennis vereist. Vloerverwijderen Wolter biedt deze expertise om de klus snel en efficiënt uit te voeren. Met onze diensten bent u verzekerd van een zorgeloze overgang naar uw nieuwe vloer.

Hoe wordt een PVC vloer verwijderd?

Bij Vloerverwijderen Wolter wordt het verwijderen van een PVC vloer serieus en professioneel aangepakt, met een duidelijke werkwijze:

Beoordeling en keuze van gereedschap
Onze specialisten beginnen met een beoordeling van de vloer. Aangezien PVC vloeren vaak sterk en stug zijn en met krachtige lijm worden verlijmd, is vakkennis cruciaal​​. We beschikken over drie verschillende machines en kiezen het beste gereedschap voor de specifieke vloer en oppervlakte​​.

Aanwezigheid van vloerverwarming
De stroken van de PVC vloer zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Wanneer deze gefreesd geplaatst zijn, liggen de buizen haast vlak met de afwerkvloer. Als u dit niet op de juiste wijze verwijderd, is de kans op beschadiging van de vloerverwarming groot. Wanneer PVC geplakt is op een cementdekvloer waar gestorte vloerverwarming in ligt, is de kans op beschadigingen veel kleiner. Echter, onderschat dit niet! Doordat handmatig verwijderen niet mogelijk is, wordt er op allerlei manieren geëxperimenteerd om dit zelf te doen, met alle schade van dien.

De stripmachine
Voor het verwijderen van een PVC vloer gebruiken wij een stripmachine. Deze machine heeft een werkbreedte van 40 cm en gebruikt een scherp mes om de PVC-laag effectief te verwijderen. Dit maakt het mogelijk om PVC vloeren op elke verdieping, met of zonder lift, te verwijderen​​.

Milieuvriendelijke Afvalverwerking
Na het verwijderen van de PVC vloer, zorgen we ook voor het milieuvriendelijk verzamelen en afvoeren van het afval. We streven naar efficiënte en kostenbesparende oplossingen voor afvalverwerking​​.

PVC vloer verwijderen: zelf doen of laten doen? 

Het zelf verwijderen van een PVC vloer brengt verschillende risico’s met zich mee. PVC vloeren zijn sterk en stug, en vaak verlijmd met krachtige lijm, wat het een zeer uitdagende klus maakt voor niet-professionals​​. Bovendien kan ondeskundig verwijderen leiden tot beschadiging van de onderliggende vloer, vooral als er vloerverwarming aanwezig is​​​​.

Vloerverwijderen Wolter neemt deze zorgen weg. Ons team van experts gebruikt gespecialiseerde apparatuur om de vloer snel en efficiënt te verwijderen, terwijl we schade aan de ondervloer voorkomen​​. Wij zorgen ook voor het verantwoord afvoeren van het afval​​.

Vloer Verwijderen Wolter, uw voordelen:

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Vloer verwijderen Wolter werkt voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Vaak wordt er naast het verwijderen van de vloer nog meer verbouwd, om kosten besparend te werken is het voordeliger alles gesorteerd af te voeren. Er zijn partijen die landelijk containers plaatsen en kleinere bedrijven die dit lokaal doen. In veel gevallen is lokaal uiteindelijk goedkoper.

Kosten PVC vloer verwijderen

De kosten van een PVC-vloer verwijderen variëren per situatie. Er zijn ontzettend veel factoren die de prijs beïnvloeden. Hierdoor kunnen we geen bedrag per vierkante meter noemen. Wij van Vloer Verwijderen Wolter vinden afspraak is afspraak super belangrijk. Daarom maken we graag een offerte op maat voor u. Wij kunnen dan namelijk de situatie beter inschatten en u gerichter helpen. Hierdoor komen we beide niet voor verrassingen te staan. De prijs van de offerte staat vast. Na akkoord komen wij zo snel mogelijk bij u langs. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen: Ons telefoonummer:  0652649524. Kiest u voor Vloer Verwijderen Wolter, dan kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid! Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Andere diensten dan PVC vloer verwijderen:

Vloer Verwijderen Wolter in regio:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zeewolde, Zoetermeer, Zwolle

Landelijk werkgebied? Kijk snel of uw plaats erbij staat.