PVC vloer verwijderen

Hoe verwijder je een PVC vloer

Een kleurenfoto van een medewerker die een machine bestuurd om een PVC Vloer te verwijderen met een machinePVC vloer verwijderen is een helse klus. Echter, dit lossen wij zonder problemen voor u op met de juiste vakkennis en het geschikte gereedschap. PVC vloeren worden niet zo vaak verwijderd, omdat deze vele malen langer mee gaan dan bijvoorbeeld tapijt.

Voor het verwijderen van PVC vloeren hebben wij drie verschillende machines. Afhankelijk van de vloer en de oppervlakte kiezen wij het best passende gereedschap. Met onze jarenlange ervaring in het verwijderen van PVC vloeren mogen wij ons met recht een gespecialiseerd vloerverwijderingsbedrijf noemen.

PVC vloer zelf verwijderen

Vaak beginnen opdrachtgevers zelf aan het verwijderen van een PVC vloer, al snel ontdekken ze dat het onbegonnen werk is. PVC stroken zijn dun, zeer sterk en stug. Daarnaast wordt er voor het verlijmen van PVC sterke lijm gebruikt, naast het plakken worden de stroken nog gewalst. Hierdoor zitten de stroken enorm vast.

PVC verwijderen en gefreesde vloerverwarming

De stroken van de PVC vloer zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Wanneer deze gefreesd geplaatst zijn, liggen de buizen haast vlak met de afwerkvloer. Als u dit niet op de juiste wijze verwijderd, is de kans op beschadiging van de vloerverwarming groot. Er zijn meerdere soorten verwarmingen.

PVC stroken verwijderen laten met gestorte vloerverwarming

Wanneer PVC geplakt is op een cementdekvloer waar gestorte vloerverwarming in ligt, is de kans op beschadigen veel kleiner. Echter, onderschat dit niet! Doordat handmatig verwijderen niet mogelijk is, wordt er op allerlei manieren geëxperimenteerd om dit zelf te doen, met alle schade van dien.

PVC vloer verwijderen door ons

Wij verwijderen PVC met onze stripmachine. Werkbreedte is 40 cm, door middel van een vlijmscherp mes snijden/strippen wij de PVC laag eraf. Wij kunnen op iedere verdieping met én zonder lift PVC vloeren verwijderen.

Andere diensten dan PVC vloer verwijderen:

Vloer Verwijderen Wolter, uw voordelen:

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Vloer Verwijderen Wolter is te vinden in de particuliere én zakelijke sector, daardoor hebben we gekozen om niet met afzetcontainers te werken. Afzetcontainers zijn vaak lastig te plaatsen in verband met vergunningen (openbaar parkeerbeleid). Daarnaast beschikken wij over een eigen vrachtwagen met een laadcapaciteit van ruim 7000 kilo. Wij kunnen grote oppervlaktes vloer verwijderen en dezelfde dag afvoeren.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer, het schuren van uw vloer of vloer egaliseren? Bel ons op 0652649524 of stuur ons een e-mail.

Vloer Verwijderen Wolter in regio:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zeewolde, Zoetermeer, Zwolle

Landelijk werkgebied? Kijk snel of uw plaats erbij staat.