Pvc vloer verwijderen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

PVC vloer verwijderen is een helse klus, dit lossen wij echter zonder problemen voor u op met de juiste vak kennis en het geschikte gereedschap. PVC vloeren worden niet zo vaak verwijderd omdat deze vele malen langer mee gaan dan bijvoorbeeld tapijt.

Voor het verwijderen van PVC vloeren hebben wij drie verschillende machines, afhankelijk van de vloer en de oppervlakte kiezen wij het best passende gereedschap. Met onze jaren ervaring in het verwijderen van PVC vloeren mogen wij ons met recht gespecialiseerd vloer verwijder bedrijf noemen.

PVC vloer zelf verwijderen

Vaak beginnen opdrachtgevers zelf aan het verwijderen van een PVC vloer, al snel ontdekken ze dat het onbegonnen werk is. PVC stroken zijn dun, zeer sterk en stug. Daarnaast wordt er voor het verlijmen van PVC goede lijm gebruikt, naast het plakken worden de stroken nog gewalst. Hierdoor zitten de stroken enorm vast.

PVC verwijderen en gefreesde vloerverwarming

PVC vloer / stroken zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Wanneer deze gefreesd zijn liggen de buizen haast vlak met de afwerkvloer. Als u dit niet op de juiste wijze verwijderd, is de kans op beschadiging van de vloerverwarming groot. Er zijn meerdere soorten verwarmingen .

PVC stroken verwijderen laten met gestorte vloerverwarming.

Wanneer PVC geplakt is op een cementdekvloer waar gestorte vloerverwarming in ligt, is de kans op beschadigen veel kleiner. Echter, onderschat dit niet. Doordat handmatig verwijderen niet mogelijk is, wordt er op allerlei manieren geëxperimenteerd om dit zelf te doen, met alle schade van dien.

PVC door ons!

Wij verwijderen PVC met onze stripmachine. Werk breedte  is 40 cm, door middel van een vlijmscherp mes snijden / strippen wij de PVC laag eraf. Doordat wij onze machines efficiënt hebben gekocht en rekening houden met verdieping vloeren zonder lift, kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Vloer Verwijderen Wolter, Voordelen voor u.

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jaren ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere en zakelijke sector, daardoor hebben wij ervoor gekozen om niet altijd met afzet containers te werken. Die altijd lastig te plaatsen zijn i.v.m vergunningen (openbaar parkeer beleid) . Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laad capaciteit van maar liefst 7 ton. Hierdoor kunnen wij grotere oppervlaktes vloer verwijderen en dezelfde dag afvoeren. Ook een offerte ontvangen voor het verwijderen van vloer, het schuren of egaliseren ervan?

Bel ons! 0652649524 / Mail
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Print Friendly, PDF & Email