PVC vloer verwijderen

Hoe verwijder je een PVC vloer

Een kleurenfoto van een medewerker die een machine bestuurd om een PVC Vloer te verwijderen met een machinePVC vloer verwijderen is een helse klus. Echter, dit lossen wij zonder problemen voor u op met de juiste vakkennis en het geschikte gereedschap. PVC vloeren worden niet zo vaak verwijderd, omdat deze vele malen langer mee gaan dan bijvoorbeeld tapijt.

Voor het verwijderen van PVC vloeren hebben wij drie verschillende machines. Afhankelijk van de vloer en de oppervlakte kiezen wij het best passende gereedschap. Met onze jarenlange ervaring in het verwijderen van PVC vloeren mogen wij ons met recht een gespecialiseerd vloerverwijderingsbedrijf noemen.

PVC vloer zelf verwijderen

Vaak beginnen opdrachtgevers zelf aan het verwijderen van een PVC vloer, al snel ontdekken ze dat het onbegonnen werk is. PVC stroken zijn dun, zeer sterk en stug. Daarnaast wordt er voor het verlijmen van PVC sterke lijm gebruikt, naast het plakken worden de stroken nog gewalst. Hierdoor zitten de stroken enorm vast.

PVC verwijderen en gefreesde vloerverwarming

De stroken van de PVC vloer zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Wanneer deze gefreesd geplaatst zijn, liggen de buizen haast vlak met de afwerkvloer. Als u dit niet op de juiste wijze verwijderd, is de kans op beschadiging van de vloerverwarming groot. Er zijn meerdere soorten verwarmingen.

PVC stroken verwijderen laten met gestorte vloerverwarming

Wanneer PVC geplakt is op een cementdekvloer waar gestorte vloerverwarming in ligt, is de kans op beschadigen veel kleiner. Echter, onderschat dit niet! Doordat handmatig verwijderen niet mogelijk is, wordt er op allerlei manieren geëxperimenteerd om dit zelf te doen, met alle schade van dien.

PVC vloer verwijderen door ons

Wij verwijderen PVC met onze stripmachine. Werkbreedte is 40 cm, door middel van een vlijmscherp mes snijden/strippen wij de PVC laag eraf. Wij kunnen op iedere verdieping met én zonder lift PVC vloeren verwijderen.

Andere diensten dan PVC vloer verwijderen:

Vloer Verwijderen Wolter, uw voordelen:

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Vloer verwijderen Wolter werkt voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Vaak wordt er naast het verwijderen van de vloer nog meer verbouwd, om kosten besparend te werken is het voordeliger alles gesorteerd af te voeren. Er zijn partijen die landelijk containers plaatsen en kleinere bedrijven die dit lokaal doen. In veel gevallen is lokaal uiteindelijk goedkoper.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw pvc vloer? Vraag een offerte aan of bel ons op 0652649524. Uiteraard kunnen wij u ook per mail te woord staan. Wanneer u kiest voor Vloer Verwijderen Wolter, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid! Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Vloer Verwijderen Wolter in regio:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zeewolde, Zoetermeer, Zwolle

Landelijk werkgebied? Kijk snel of uw plaats erbij staat.