Projectmatig vloer verwijderen en egaliseren

Projectmatig vloer verwijderen en egaliseren met Vloeren service Wolter

Vloeren service Wolter is al jaren een betrouwbare partner in het projectmatig verwijderen van vloeren. Naast verwijderen egaliseren we ook vloeren voor u. Wij bieden een totaalpakket voor het verwijderen en egaliseren van vloeren. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken en bent u in iedere situatie verzekerd van een strak resultaat zonder rommel.

De vakmensen van Vloeren service Wolter bieden hulp in vele situaties. Staat uw specifieke situatie niet genoemd tussen onderstaande mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.

Stil verwijderen zonder overlast

Voor het verwijderen van tapijt in bijvoorbeeld een kantoorpand waar de werkzaamheden doorgaan, maken wij gebruik van onze tear-off. Een elektrisch aangestuurde tapijttrekker op stroom met een trekkracht van maar liefst 6.000 kg. Om dit snel en efficiënt uit te beschikken wij over 3 tear-offs. Hierdoor verwijderen wij het tapijt stil en efficiënt, zodat uw medewerkers geen hinder ervaren.

Snel vloeren verwijderen

Het is niet altijd belangrijk om stil te werken, maar soms is het juist zaak om snel te werk te gaan. Om vloeren snel te verwijderen zetten wij één of meerdere van onze drie ride-ons in. Met een maximale capaciteit van 61 m2 per minuut verwijdert het vloeren in een razend tempo.

Projectmatig vloeren schuren

Om vloeren snel en met zo weinig mogelijke verspreiding stof te schuren, beschikken wij over een 5-tal machines en 3 diamant segment schuurmachines. Onze schuurmiddelen koppelen we aan stofzuigers met drie motoren, voorzien van HEPA filters en voorafscheider. Hierdoor is efficiënt, snel en schoon werken gegarandeerd.

Vloeren verwijderen op verdiepingen zonder lift

Het ontbreken van een lift is geen uitdaging. Ons machinepark is aangepast om makkelijk te vervoeren, naar alle plekken. Wij beschikken over een stripmachine met twee motoren, welke volledig demonteerbaar is. Dit maakt dat onze medewerkers deze per trap naar boven dragen. De stripmachines zijn inzetbaar op diverse vloeren waardoor wij op iedere verdieping in iedere situatie tot uw dienst zijn.

Projectmatig egaliseren

Om projectmatig te egaliseren beschikken wij over diverse egaline pompen. Onze kleine en meest gebruikte pomp verwerkt 1.250 kilo egaline per uur. De grotere pomp verwerkt 3.000 kilo per uur. Op deze manier hebben we een passende oplossing voor iedere situatie, betreft het verpompen van egaline.

Ons gereedschap – De tools voor succes

Ons machinepark onderhouden we tot in de puntjes. Naast uitgebreid onderhoud is het uiteraard NEN 3140 gekeurd , zoals wettelijk verplicht. Hierdoor zijn wij zeker dat onze machines naar behoren werken en bent u zeker dat wij altijd kwaliteit leveren.

Onze medewerkers – De ruggengraat

Wij weten als geen ander dat onze medewerkers het visitekaartje zijn bij het projectmatig vloeren verwijderen of egaliseren. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakkundig en professioneel door jaren aan opgedane ervaring. Onze mensen beschikken allemaal over een geldig VCA & BHV diploma. Omdat wij ook in gevangenissen, kinderdagverblijven en scholen komen, beschikken onze vakmensen ook over een VOG-verklaring.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij het projectmatig vloer verwijderen en egaliseren? Vraag een offerte aan of bel 085-4013973.