plavuizen verwijderen uit vloeren

Plavuizen verwijderen uit vloeren

Vloer Verwijderen Wolter heeft zich gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren, waaronder vloeren met plavuizen.

Informatie over plavuizen verwijderen

Geregeld wordt er enthousiast begonnen met slopen van de oude vloer, maar het verwijderen van plavuizen wordt vaak onderschat. Plavuizen worden op twee manieren vastgelegd. Gelijmde plavuizen verwijderen is makkelijker dan plavuizen verwijderen die in cement zijn gelegd. De gelijmde plavuizen worden in tegellijm gelegd, waardoor ze ook goed vast liggen.

Het slopen van een vloer met plavuizen gaat altijd gepaard met lawaai en stof. Wij minimaliseren dit zoveel mogelijk met onze stofafzuiger. Vloer Verwijderen Wolter heeft de ervaring en het juiste materiaal om deze zware fysieke arbeid u volledig uit handen te nemen.

Goedkoop is niet altijd goedkoop. Wij gaan dan ook met regelmaat verder met een opdracht waar anderen veel schade hebben aangericht of gewoonweg het verwijderen en slopen onderschat hebben. Plavuizen verwijderen gaat verder dan alleen even een vloer slopen. Schade aan een cementdekvloer die eigenlijk nog een ronde verder kan, is zeer zonde. Eenmaal beschadigd? Dan moet de cementdekvloer worden gerepareerd.

Na het verwijderen van plavuizen kunnen wij de vloer voor u egaliseren. Hierdoor is de vloer daarna gereed voor herstoffering of eventueel het frezen van een vloerverwarming.

Het is niet altijd noodzakelijk om de plavuizenvloer volledig te verwijderen. In veel gevallen kunnen wij uw bestaande vloer egaliseren, maar dat is afhankelijk van uw nieuwe vloer.

Eindresultaat van het verwijderen van een plavuizenvloer

 

Andere diensten dan plavuizenvloer verwijderen:

Vloer Verwijderen Wolter, uw voordelen:

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jaren ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Vloer Verwijderen Wolter is te vinden in de particuliere én zakelijke sector, daardoor hebben we gekozen om niet met afzetcontainers te werken. Afzetcontainers zijn vaak lastig te plaatsen in verband met vergunningen (openbaar parkeerbeleid). Daarnaast beschikken wij over een eigen vrachtwagen met een laadcapaciteit van ruim 7000 kilo. Wij kunnen grote oppervlaktes vloer verwijderen en dezelfde dag afvoeren.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer, het schuren van uw vloer of vloer egaliseren? Bel ons op 0652649524 of stuur ons een e-mail.

Vloer verwijderen Wolter in Regio:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Steenwijk, Tilburg, VenloZaltbommel, Zeewolde, Zoetermeer, Zwolle

Landelijk werkgebied? Kijk snel of uw plaats erbij staat.