plavuizen verwijderen uit vloeren

Plavuizen verwijderen

Vloer Verwijderen Wolter heeft zich gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren, waaronder vloeren met plavuizen. Geregeld wordt er enthousiast begonnen met slopen van de oude vloer, maar het verwijderen van plavuizen wordt vaak onderschat. Plavuizen worden op twee manieren vastgelegd. Zo zijn er gelijmde plavuizen en plavuizen welke in cement vastliggen.

Gelijmde plavuizen verwijderen

Gelijmde plavuizen verwijderen is iets makkelijker dan de plavuizen in cement. De gebruikte tegellijm moet daar tegenover wel verwijderd worden door middel van diamantsegment schuren.

Plavuizen in cement verwijderen

Plavuizen verwijderen welke in cement liggen zijn in het algemeen moeilijker te verwijderen. De cement laag hecht enorm aan de plavuizen hierdoor kan er schade ontstaan aan de dekvloer. Deze schade kunnen wij uiteraard voor u herstellen.

Het slopen van een vloer met plavuizen gaat altijd gepaard met lawaai en stof. Wij minimaliseren dit zoveel mogelijk met onze stofafzuiger. Vloer Verwijderen Wolter heeft de ervaring en het juiste materiaal om deze zware fysieke arbeid u volledig uit handen te nemen.

Goedkoop is niet altijd goedkoop. Wij gaan dan ook met regelmaat verder met een opdracht waar anderen veel schade hebben aangericht of gewoonweg het verwijderen en slopen onderschat hebben. Verwijderen van plavuizen gaat verder dan alleen even een vloer slopen. Schade aan een cementdekvloer die eigenlijk nog een ronde verder kan, is zeer zonde. Eenmaal beschadigd? Dan moet de cementdekvloer worden gerepareerd.

Na het verwijderen van plavuizen kunnen wij de vloer voor u egaliseren. Hierdoor is de vloer daarna gereed voor herstoffering of eventueel het frezen van een vloerverwarming.

Het is niet altijd noodzakelijk om de plavuizenvloer volledig te verwijderen. In veel gevallen kunnen wij uw bestaande vloer egaliseren, maar dat is afhankelijk van uw nieuwe vloer.

Andere diensten dan plavuizenvloer verwijderen:

Vloer Verwijderen Wolter, uw voordelen:

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Vakkundige vakmensen

Vloer Verwijderen Wolter werkt zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer, het schuren van uw vloer of vloer egaliseren? Bel ons op 0652649524 of stuur ons een e-mail.