Plavuizen/tegelvloer verwijderen

Plavuizen/tegelvloer verwijderen

Vloer Verwijderen Wolter heeft zich gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren, waaronder plavuizen en tegelvloeren.

Plavuizen en tegels verwijderen

Geregeld wordt er enthousiast begonnen met slopen van de oude vloer, maar het verwijderen van plavuizen wordt vaak onderschat. Plavuizen worden op twee manieren vastgelegd. Gelijmde plavuizen en tegels verwijderen, is makkelijker dan plavuizen die in cement zijn gelegd. De gelijmde plavuizen worden in tegellijm gelegd, waardoor ze ook goed vast liggen.

Het slopen van een vloer met plavuizen en tegels gaat altijd gepaard met lawaai en stof. Wij minimaliseren dit met onze stofafzuiger. Wij hebben de ervaring en het juiste materiaal om deze zware fysieke arbeid u uit handen te nemen.

Goedkoop is niet altijd goedkoop. Wij gaan dan ook met regelmaat verder met een opdracht waar anderen veel schade hebben aangericht of gewoon weg het verwijderen en slopen onderschat hebben. Plavuizen verwijderen gaat verder dan alleen even een vloer slopen. Schade aan een cementdekvloer die eigenlijk nog een ronde verder kan, is zeer zonde. Eenmaal beschadigd? Dan moet de cementdekvloer worden gerepareerd.

Na het verwijderen van plavuizen en tegels kunnen wij de vloer voor u egaliseren. Hierdoor is de vloer daarna gereed voor herstoffering of eventueel het frezen van een vloerverwarming.

Het is niet altijd noodzakelijk om de plavuizen of tegelvloer te verwijderen. In veel gevallen kunnen wij uw bestaande vloer egaliseren, maar dat is afhankelijk van uw nieuwe vloer.

Eindresultaat van het verwijderen van een plavuizen vloer

 

Andere diensten dan plavuizen/tegelvloer verwijderen:

Vloer Verwijderen Wolter, uw voordelen:

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jaren ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Vloer Verwijderen Wolter is te vinden in de particuliere én zakelijke sector, daardoor hebben we gekozen om niet met afzetcontainers te werken. Afzetcontainers zijn vaak lastig te plaatsen in verband met vergunningen (openbaar parkeerbeleid). Daarnaast beschikken wij over een eigen vrachtwagen met een laadcapaciteit van ruim 7000 kilo. Wij kunnen grote oppervlaktes vloer verwijderen en dezelfde dag afvoeren.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer, het schuren van uw vloer of vloer egaliseren? Bel ons op 0652649524 of stuur ons een e-mail.

Vloer verwijderen Wolter in Regio:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Steenwijk, Tilburg, VenloZaltbommel, Zeewolde, Zoetermeer, Zwolle

Landelijk werkgebied? Kijk snel of uw plaats erbij staat.