Plavuizen / tegel vloer verwijderen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vloer verwijdering Wolter heeft zich gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren, o.a. plavuizen / tegel vloeren. Het verwijderen van plavuizen wordt vaak onderschat, geregeld wordt er dan ook enthousiast begonnen met slopen van de oude vloer.

Plavuizen worden op twee manieren vast gelegd. Gelijmde plavuizen / tegels verwijderen is makkelijker dan plavuizen die in cement zijn gelegd. De gelijmde plavuizen worden vast gelegd in tegellijm, uiteraard liggen deze dan ook goed vast.

Het slopen van een plavuizen / tegel vloer gaat altijd gepaard met lawaai en stof, wij kunnen dit minimaliseren door onze stof afzuiger. Wij hebben de ervaring en het juiste materiaal om deze zware fysieke arbeid u uit handen te nemen.

Plavuizen verwijderen is meer dan alleen “even“ een vloer slopen. Schade aan een cementdekvloer die eigenlijk nog een ronde verder kan is zeer zonde, eenmaal beschadigd moet deze gerepareerd worden.

Goedkoop is niet altijd goedkoop, wij gaan dan ook met regelmaat verder met een opdracht waar anderen veel schade hebben aangericht of juist gewoon weg het verwijderen en slopen onderschat hebben.

Na het verwijderen van plavuizen / tegels kunnen wij de vloer voor u egaliseren. Hierdoor is hij daarna gereed voor her stoffering of eventueel het frezen van een vloerverwarming.

Het is niet altijd noodzakelijk om een plavuizen / tegel vloer te verwijderen. In veel gevallen kunnen wij over uw bestaande vloer heen egaliseren, dit is afhankelijk van uw nieuwe vloer.

Het is niet altijd noodzakelijk om een plavuizen / tegel vloer te verwijderen. In veel gevallen kunnen wij over uw bestaande vloer heen egaliseren, dit is afhankelijk van uw nieuwe vloer.

Vloer Verwijderen Wolter, Voordelen voor u.

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jaren ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere en zakelijke sector, daardoor hebben wij ervoor gekozen om niet altijd met afzet containers te werken. Die altijd lastig te plaatsen zijn i.v.m vergunningen (openbaar parkeer beleid) . Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laad capaciteit van maar liefst 7 ton. Hierdoor kunnen wij grotere oppervlaktes vloer verwijderen en dezelfde dag afvoeren. Ook een offerte ontvangen voor het verwijderen van vloer, het schuren of egaliseren ervan?

Bel ons! 0652649524 / Mail

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Print Friendly, PDF & Email