Parketvloer verwijderen in Assen

Parketvloer verwijderen in Assen

Parketvloer verwijderen in Assen is een zware opgave, vooral oudere vloeren. Men zegt wel eens: “Vroeger was alles beter.” Bij de parketvloeren klopt dit! ‘Vroeger’ werden parketvloeren gelijmd op spaanplaten en deze platen werden weer verlijmd en gespijkerd op de betonvloer. Het verwijderen van een oude parketvloer is pure handarbeid. Er zijn geen stripmachines die deze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Vloer Verwijderen Wolter beschikt over de juiste vakmensen met de nodige ervaring voor het verwijderen van uw oude parketvloer. Wij weten als geen ander dat de prijs-kwaliteitverhouding voor u belangrijk is en doorslaggevend is of u wel of niet kiest voor onze diensten.

Vloer verwijderen Wolter is een gespecialiseerd vloerverwijderingsbedrijf, dat zich volledig richt op het verwijderen van vloeren in Assen en omgeving.

Andere diensten dan parketvloer verwijderen in Assen

Vloer Verwijderen Wolter, uw voordelen:

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Vloer Verwijderen Wolter is te vinden in de particuliere én zakelijke sector, daardoor hebben we gekozen om niet met afzetcontainers te werken. Afzetcontainers zijn vaak lastig te plaatsen in verband met vergunningen (openbaar parkeerbeleid). Daarnaast beschikken wij over een eigen vrachtwagen met een laadcapaciteit van ruim 7000 kilo.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw parketvloer in Assen? Bel ons op 0652649524 of stuur ons een e-mail.

Parketvloer verwijderen Assen, Wolter de Specialist voor particuliere opdrachtgevers.