Parket vloer verwijderen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Parket vloer verwijderen is een zware opgave, iemand die zelf al eens zo een vloer probeert heeft te verwijderen kan dit bevestigen. Parket is er in diverse soorten onder andere; stroken, visgraat, panelen, tapis et cetera.

Parket op spaanplaat op cementdekvloer

Parket verlijmd op spaanplaat deze wederom weer gelijmd is op de dekvloer, is een veel voorkomende vloer. In eerste instantie wordt het spaanplaat verlijmd op  de cementdekvloer, deze kan op zijn beurt weer genageld worden met staal spijkers. Als dit geheel vlak en strak ligt, wordt ook dit geheel weer in de lijm gesmeerd en wordt er een dunne laag hout op geplakt en geniet.

Parket op OSB of Multi plaat komt ook voor, uiteindelijk zijn de vloeren allemaal moeilijk verwijderbaar.

Parket verwijderen om vloerverwarming te leggen

Wij werken voor diverse bedrijven die vloerverwarmingen aanbrengen. De reden is, nadat wij het parket hebben verwijderd, kunnen ze zonder de vloer te moeten herstellen gewoon frezen. Dit scheelt veel geld en tijd, meestal tijd waar geen rekening mee is gehouden.

Zwevende parket verwijderen

Een zwevend parket verwijderen is dan ook duidelijk minder inspannend en zwaar dan bovengenoemde vloeren. Echter, onderschat het niet, de randen kunnen altijd nog stevig zijn verlijmd.

Parket vloer laten verwijderen door ons!

Wanneer u een parketvloer door ons laat verwijderen, kiest u voor zorgvuldig verwijderen en slopen van uw oude vloer. Onze vloerenstripper is er speciaal voor aangepast om alle voorkomende houten vloeren te verwijderen. De bovenlaag parket en spaanplaat worden in 1x gestript. Nadat we de vloer verlost hebben van het parket, gaan wij deze stofarm schuren met onze segment schuurmachine. De laatste restjes ondervloer en lijm worden hierdoor zorgvuldig verwijderd.

Wij weten als geen ander dat de kwaliteit prijs verhouding voor u belangrijk is en doorslag gevend of u wel of niet kiest voor onze diensten. Neem onderaan de pagina vrijblijvend contact met ons op via de telefoon of ons contactformulier.

Vloer Verwijderen Wolter, Voordelen voor u.

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jaren ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere en zakelijke sector, daardoor hebben wij ervoor gekozen om niet altijd met afzet containers te werken. Die altijd lastig te plaatsen zijn i.v.m vergunningen (openbaar parkeer beleid) . Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laad capaciteit van maar liefst 7 ton. Hierdoor kunnen wij grotere oppervlaktes vloer verwijderen en dezelfde dag afvoeren. Ook een offerte ontvangen voor het verwijderen van vloer, het schuren of egaliseren ervan?

Bel ons! 0652649524 / Mail
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Print Friendly, PDF & Email