Parketvloer verwijderen

Hoe verwijder je een parketvloer

Het is een zware opgave: parketvloer verwijderen. Iemand die dit al eens zelf geprobeerd heeft om zo’n vloer te verwijderen, kan dit bevestigen. Parket is er in diverse soorten en maten: in stroken, visgraat, panelen, tapis etcetera.

Parket op spaanplaat op cementdekvloer

Parketvloer

Een veelvoorkomende parketvloer is parket verlijmd op spaanplaat dat gelijmd wordt op de dekvloer. Het spaanplaat wordt verlijmd op de cementdekvloer. Daarna wordt deze genageld met stalen spijkers. Als het geheel vlak en strak ligt, worden de platen ingesmeerd met lijm. Daarna wordt er een dunne laag hout op geplaatst en vastgeniet. Als ondervloer wordt niet alleen spaanplaat gebruikt, maar ook OSB of multiplaat. Kort samengevat, alle vloeren die op deze manier zijn gelegd, zijn moeilijk verwijderbaar.

Parket verwijderen om vloerverwarming te leggen

Wij werken voor diverse bedrijven die vloerverwarmingen aanbrengen. De reden is, nadat wij het parket hebben verwijderd, kunnen ze zonder de vloer te moeten herstellen, frezen. Dit scheelt veel geld en tijd. Meestal tijd waar geen rekening mee is gehouden.

Zwevend parket verwijderen

Een zwevend parket verwijderen is duidelijk minder inspannend en minder zwaar dan bovengenoemde vloeren. Echter, onderschat het niet! De randen kunnen nóg altijd stevig zijn verlijmd.

Parketvloer laten verwijderen door ons!

Wanneer u een parketvloer door ons laat verwijderen, kiest u voor een zorgvuldige verwijdering en het slopen van uw oude vloer. Onze vloerenstripper is speciaal voor het verwijderen van alle houten vloeren. Het parket én het spaanplaat worden in één keer gestript. Nadat we de vloer hebben verlost van het parket, schuren we de vloer stofarm met onze segment schuurmachine. De laatste restjes van de ondervloer en de lijm worden hierdoor professioneel verwijderd.

Wij weten als geen ander dat de prijs en kwaliteit belangrijk zijn voor u. Daarom bieden wij u een scherp tarief aan. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen op 0652649524 of ons contactformulier in te vullen. Lees hier meer over de zaken waar we rekening mee houden met het bepalen van de kosten van een parketvloer verwijderen.

Dit kunnen wij voor u doen:

Vloer Verwijderen Wolter, Voordelen voor u

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Wij werken in de particuliere en zakelijke sector, wij adviseren u om gebruik te maken van een lokale afvalverwerker om het puin af te voeren.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer of het ontruimen van de inboedel uit uw woning? Vraag een offerte aan of bel ons op 0652649524 .

Uiteraard kunnen wij u ook per mail te woord staan.

Vloer verwijderen Wolter in Regio:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zeewolde, Zoetermeer, Zwolle

Landelijk werkgebied? Kijk snel of uw woonplaats er tussen staat.