Parket vloer verwijderen Amsterdam

Parket vloer verwijderen Amsterdam

Vloer Verwijderen Wolter is een gespecialiseerd vloerverwijderingsbedrijf, dat zich volledig richt op het verwijderen van vloeren in Amsterdam en omgeving. In Amsterdam kennen wij veel gebouwen zonder lift. Daarom hebben wij ons machinepark voor deze opdrachten aangepast. Naast het verwijderen van vloeren, kunnen wij uw vloer ook egaliseren.

Het plaatsen van containers in Amsterdam is altijd lastig. Dit heeft te maken met de benodigde vergunningen die wij bij de gemeente moeten aanvragen. Wanneer wij u vloer verwijderen, kunnen wij die ook voor u afvoeren. Wij kunnen ruim 3500 kilo restmateriaal afvoeren. Hierdoor heeft u nergens geen omkijken naar.

Veel opdrachtgevers van ons besteden deze werkzaamheden regelmatig aan ons uit. Het verwijderen van een tapijtvloer of een gelijmde parketvloer vergt meer kennis van het vak dan alleen het strippen. Fysieke inspanning en ervaring zijn vereist. Wij beschikken over de juiste vakmensen en het juiste materiaal, waardoor wij uw betrouwbare partner zijn in de vloerverwijderingsbranche. Wij werken op een efficiënte en kostenbesparende wijze. Lees hier over de verschillende zaken waar we rekening mee houden met het bepalen van de kosten van een parketvloer verwijderen.

Onze dienstverlening kan ook uitgebreid worden met het egaliseren van uw vloer en het demonteren van systeemwanden en plafonds in bedrijfspanden en kantoren. Hierdoor kunnen wij u een totaalconcept aanbieden. Wij weten als geen ander dat een goede prijs-kwaliteitsverhouding belangrijk is. Daarom zijn we blij om u en iedere andere opdrachtgever een scherp tarief aan kunnen bieden.

Dit kunnen wij voor u doen

Vloer Verwijderen Wolter: Uw voordelen

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere sector, waardoor wij ervoor hebben gekozen hebben om niet met afzetcontainers te werken. Deze zijn vaak lastig te plaatsen in verband met vergunningen (openbaar parkeerbeleid). Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laadcapaciteit van ruim 7000 kilo.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer of het ontruimen van de inboedel uit uw woning? Vraag een offerte aan of bel ons op 0652649524. Uiteraard kunnen wij u ook per mail te woord staan.