Naaldvilt verwijderen

Naaldvilt laten verwijderen

Wilt u uw naaldvilt verwijderen? Naaldvilt is een tapijt zonder back rug. De sterke, slijtvaste eigenschappen van naaldvilt maken het ideaal voor toepassing in ruimten met intensief verkeer of waar stoelen met zwenkwieltjes worden gebruikt, zoals op kantoren en in winkels. Steeds vaker wordt naaldvilt ook gebruik in gangen en slaapkamers vanwege de lange levensduur. Wij verwijderen naaldvilt door heel Nederland, voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt.

Naaldvilt eruit halen

Regelmatig wordt de hulp van Vloeren Service Wolter ingeroepen door mensen die eerst zelf hebben geprobeerd om hun naaldvilt te verwijderen. Vervolgens zijn ze achter gekomen dat dit veel inspanning kost en dat het zwaar en tijdrovend werk is om zelf een slijtvast tapijt eruit te halen. Veelal wanneer het naaldvilt zelf verwijderd is, worden wij ingeschakeld om de lijmlaag weg te schuren. Dit is zonde van uw tijd! Met hetzelfde gemakt verwijderen wij het naaldvilt én de lijm.

Kosten naaldvilt verwijderen

De kosten voor het verwijderen van naaldvilt zijn grotendeels afhankelijk van de ondervloer waarop het is aangebracht. In principe is iedere verharde minerale ondervloer geschikt om naaldvilt op aan te brengen, zoals zandcementvloeren en anhydriet vloeren. Voor het verwijderen van naaldvilt en het schuren van de lijm rekenen wij een vast tarief, geen verassing achteraf. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kosten!

Naaldvilt vervangen voor pvc

Vaak wordt naaldvilt de laatste tijd vervangen voor een moderne pvc vloer. Houd u er a.u.b. rekening mee dat u na het vervangen van uw oude naaldvilt vloer en voor het aanbrengen van de nieuwe pvc vloer u eerst uw vloer gaat egaliseren. Zo krijgt u het beste resultaat. Wilt u een pvc vloer hergebruiken? Dan kan dat in sommige gevallen ook!

Hulp nodig bij naaldvilt?

Heeft u hulp nodig bij het verwijderen van naaldvilt? Neem telefonisch contact met ons op via 0652649524. Wij kunnen u dan spoedig het nodige toelichten om gelijk voor u aan de slag te kunnen gaan.