Marmoleum vloer verwijderen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Een marmoleum vloer verwijderen is een zware fysieke klus doordat marmoleum volledig wordt verlijmd met de ondervloer. Marmoleum wordt vaak gebruik in scholen, kantoren, ziekenhuizen maar zeker ook steeds vaker gewoon thuis.

Verlijmde marmoleum verwijderen

Marmoleum is altijd goed gelijmd aan de ondervloer, want deze vloersoort wordt gelegd voor langer periode. Aanschaf prijzen zijn hierdoor ook hoger dan bij tapijt, echter gaat marmoleum veel langer mee en slijt minder snel.

Marmoleum zelf verwijderen

De meeste bouwmarkten verhuren een zogenoemde tapijtstripper, echter hebben deze machines vaak niet voldoende kracht om uw marmoleum vloer te verwijderen. Onze stripmachine heeft minimaal dubbel zoveel capaciteit. Wij komen dan ook geregeld bij mensen over de vloer die helaas al veel geld hebben uitgegeven aan de bekende verhuur bedrijven. Ondanks dat deze lichte machines niet doen wat u beloofd krijgt, bent u het geld wel kwijt.

Marmoleum laten verwijderen

Bij vloer verwijderen Wolter hebben we ervaring met de meest hardnekkige gelegde marmoleum vloeren. Door onze machines die gemaakt zijn voor de meest voorkomende soorten vloeren, is het verwijderen van een marmoleum vloer te realiseren. Wij garanderen dat wij u marmoleum vloer verwijderen en daarnaast kunnen wij ook uw vloer schuren.

Wij bieden de scherpste prijzen voor het verwijderen van een marmoleum vloer. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen neem dan contact met ons op.

Marmoleum verwijderen

Vloer Verwijderen Wolter, Voordelen voor u.

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jaren ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere sector, daardoor hebben wij ervoor gekozen om niet met afzet containers te werken die altijd lastig te plaatsen zijn i.v.m vergunningen (openbaar parkeer beleid) . Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laad capaciteit van maar liefst 7 ton. Ook een offerte ontvangen voor het verwijderen van vloer of inboedel ?

Bel ons! 0652649524 / Mail

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Print Friendly, PDF & Email