Marmoleum vloer verwijderen

Marmoleum vloer verwijderen

Een marmoleum vloer verwijderen is een zware fysieke klus, doordat marmoleum volledig wordt verlijmd met de ondervloer. Marmoleum wordt vaak gebruik in scholen, kantoren en ziekenhuizen maar u ziet het ook steeds vaker in woonhuizen.

Verlijmde marmoleum verwijderen

Marmoleum is stevig vastgelijmd aan de ondervloer, omdat deze vloersoort vaak wordt gelegd voor langere periode. Aanschafprijzen zijn hierdoor ook hoger dan bij tapijt. Echter, marmoleum gaat veel langer mee en slijt minder snel.

Marmoleum zelf verwijderen

De meeste bouwmarkten verhuren een zogenoemde tapijtstripper. Vaak hebben deze machines onvoldoende kracht om uw marmoleum vloer te verwijderen. Onze stripmachine heeft minstens twee keer zoveel capaciteit. Wij komen geregeld bij mensen over de vloer die helaas al veel geld hebben uitgegeven aan de bekende verhuurbedrijven. De apparaten kunnen niet doen wat u wordt beloofd, maar u bent wel het geld kwijt.

Hoe verwijderen wij een marmoleum vloer

Marmoleum laten verwijderen

Bij Vloer Verwijderen Wolter hebben we ervaring met de meest hardnekkige gelegde marmoleum vloeren. Wij kunnen met onze machines die gemaakt zijn voor de meest voorkomende soorten vloeren, uw marmoleum vloer verwijderen en daarnaast kunnen wij ook uw vloer schuren.

Wij bieden de scherpste prijzen voor het verwijderen van een marmoleum vloer. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Andere diensten dan marmoleum vloer verwijderen

Vloer Verwijderen Wolter, Voordelen voor u

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Vloeren service Wolter werkt voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Vaak wordt er naast het verwijderen van de vloer nog meer verbouwd, om kosten besparend te werken is het voordeliger alles gesorteerd af te voeren. Er zijn partijen die landelijk containers plaatsen en kleinere bedrijven die dit lokaal doen. In veel gevallen is lokaal uiteindelijk goedkoper.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer? Vraag een offerte aan of bel ons op 0652649524. Uiteraard kunnen wij u ook per mail te woord staan. Wanneer u kiest voor Vloer Verwijderen Wolter, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid! Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Vloer Verwijderen Wolter in regio:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zeewolde, Zoetermeer, Zwolle

Landelijk werkgebied? Kijk snel of uw woonplaats er tussenstaat.