Marmoleum vloer verwijderen

Marmoleum vloer verwijderen

Een marmoleum vloer verwijderen is een zware fysieke klus, doordat marmoleum volledig wordt verlijmd met de ondervloer. Marmoleum wordt vaak gebruik in scholen, kantoren, ziekenhuizen maar u ziet het ook steeds vaker thuis.

Verlijmde marmoleum verwijderen

Marmoleum is stevig vastgelijmd aan de ondervloer, want dit vloersoort wordt gelegd voor langere periode. Aanschafprijzen zijn hierdoor ook hoger dan bij tapijt. Echter, marmoleum gaat veel langer mee en slijt minder snel.

Marmoleum zelf verwijderen

De meeste bouwmarkten verhuren een zogenoemde tapijtstripper. Vaak hebben deze machines onvoldoende kracht om uw marmoleum vloer te verwijderen. Onze stripmachine heeft minstens twee keer zoveel capaciteit. Wij komen geregeld bij mensen over de vloer die helaas al veel geld hebben uitgegeven aan de bekende verhuurbedrijven. De apparaten kunnen niet doen wat u wordt beloofd, maar u bent wel het geld kwijt.

Hoe verwijderen wij een marmoleum vloer

Marmoleum laten verwijderen

Bij Vloer Verwijderen Wolter hebben we ervaring met de meest hardnekkige gelegde marmoleum vloeren. Wij kunnen met onze machines die gemaakt zijn voor de meest voorkomende soorten vloeren, uw marmoleum vloer verwijderen en daarnaast kunnen wij ook uw vloer schuren.

Wij bieden de scherpste prijzen voor het verwijderen van een marmoleum vloer. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Andere diensten dan marmoleum vloer verwijderen

Vloer Verwijderen Wolter, Voordelen voor u

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere sector, waardoor wij ervoor hebben gekozen hebben om niet met afzetcontainers te werken. Deze zijn vaak lastig te plaatsen in verband met vergunningen (openbaar parkeerbeleid). Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laadcapaciteit van ruim 7000 kilo.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer of het ontruimen van de inboedel uit uw woning? Vraag een offerte aan of bel ons op 0652649524. Uiteraard kunnen wij u ook per mail te woord staan.

Vloer Verwijderen Wolter in regio:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zeewolde, Zoetermeer, Zwolle

Landelijk werkgebied? Kijk snel of uw woonplaats er tussenzit.