Lijm verwijderen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na het verwijderen van tapijt blijven  er lijm resten achter op de vloer ? Wij kunnen de vloer snel, efficiënt en betaalbaar schuren voor u.

Ontruiming Service Wolter is al jaren gespecialiseerd in vloerverwijdering, hierbij hoort uiteraard lijm verwijderen. Wij beschikken dan ook over een uitgebreid machine park waar diverse diamant schuurmachines bij horen.

Lijm laten verwijderen

Wanneer je een oude vloer verwijdert om een nieuwe te plaatsen of tbv een oplevering, is de kans groot dat de oude lijm laag achter blijft. Deze lijmresten zorgen ervoor dat uw vloer niet egaal is. Of dat er zoveel lijm op zit waardoor nieuwe lijm minder goed hecht. Om ervoor zorg te dragen dat de nieuwe vloer goed komt te liggen, moet de oude lijm verwijderd worden.

Onder tapijt en lijm verwijderen

Wanneer u zelf tapijt heeft verwijderd, bestaat de kans dat de onderrug van de vloerbedekking ook achter blijft. In dit geval zit er niets anders op dan de ondervloer en de lijm te verwijderen. Meestal blijft de jutte onder rug zitten wanneer de stoffeerder het tapijt heeft ingerold met een wals. Gelukkig zijn er specialisten die dit karwei voor u kunnen realiseren.

Onder vloer vast verlijmd

Helaas wil het wel eens voorkomen dat de ondervloer ook verlijmd wordt. Meestal zijn dit de groene platen of zwarte rubber rollen. Dit wordt veelal gedaan, wanneer er ook gebruikt wordt gemaakt van rolstoel of een rollator. Wij kunnen deze klus voor u uitvoeren, immers is het zelf gewoon weg niet te doen.

Lijm verwijderen

Lijm vrij opleveren woningbouw

Steeds meer verhuurders eisen een lijm vrije vloer bij een oplevering. Ook wel logisch, het is voor de kwaliteit van de vloer beter. Veel al zijn verhuur coöperaties duur met lijm verwijderen of vloerbedekking verwijderen. In dit geval kunt u ons inschakelen. Wij beschikken over de capaciteit om snel en accuraat, op korte termijn u van dienst te zijn.

Lijm zelf verwijderen

Wij horen elke dag hoe mensen het eerst zelf hebben geprobeerd, helaas werkt dit met regelmaat niet gunstig. Cola, water, hete lucht föhn, chemicaliën etcetera. Wanneer uit eindelijk de lijm op de verkeerde wijze wordt behandeld, is het steeds moeilijker deze op een goede manier te verwijderen. Het kan juist zijn dat lijmen vaster en vaster gaan zitten door de verkeerde behandeling.

Tips en advies voor het verwijderen van lijm

Als u een tip of advies wilt voor het verwijderen van lijm, adviseren wij u, laat oude lijm verwijderen. Zelf eraan beginnen kan dan ook zorgen dat het juist prijziger wordt. Chemicaliën zoals lijm oplosser werken alleen bij lijm op oplos basis, slecht voor uw gezondheid en het milieu. daarnaast werkt het veel al NIET.

Ontruiming Service Wolter maakt gebruik van segment diamant schuren om lijm te verwijderen. Door middel  van de juiste kennis van lijm en de beschikking over een modern machine park kunnen wij u snel en accuraat van dienst zijn. Op korte termijn is vaak “gewoon “mogelijk.

Wij kunnen u een totaal concept aanbieden bij vloeren verwijderen, ontruimen, demonteren van systeem wanden en plafonds en afvoeren van restmateriaal.

Echter weten wij als geen ander dat de prijs en kwaliteit belangrijk is voor u. daarom zijn we blij u en iedere andere opdrachtgever een scherp tarief aan kunnen bieden.

Vloer Verwijderen Wolter, Voordelen voor u

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jaren ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere sector, daardoor hebben wij ervoor gekozen om niet met afzet containers te werken die altijd lastig te plaatsen zijn i.v.m vergunningen (openbaar parkeer beleid) . Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laad capaciteit van maar liefst 7 ton. Ook een offerte ontvangen voor het verwijderen van vloer of inboedel ?

Bel ons! 0652649524 / Mail
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Print Friendly, PDF & Email