Lijm verwijderen

Hoe kun je lijm verwijderen?

Blijven er na het verwijderen van tapijt lijmresten achter op de vloer? Wij kunnen de vloer snel, efficiënt en betaalbaar schuren voor u.

Vloeren Service Wolter is al jaren gespecialiseerd in vloerverwijdering, hierbij hoort uiteraard lijm verwijderen. Wij beschikken dan ook over een uitgebreid machinepark waar diverse diamant schuurmachines bij horen.

Lijm laten verwijderen

Wanneer u van een oude vloer verwijdert om een nieuwe te plaatsen of tbv een oplevering, is de kans groot dat de oude lijmlaag achter blijft. Deze lijmresten zorgen ervoor dat uw vloer niet egaal is. Of dat er zoveel lijm op zit waardoor nieuwe lijm minder goed hecht. Om ervoor te zorgen dat de nieuwe vloer goed komt te liggen, moet de oude lijm eerst verwijderd worden.

Ondertapijt en lijm verwijderen

Wanneer u zelf tapijt heeft verwijderd, bestaat de kans dat de onderrug van de vloerbedekking ook achter blijft. In dit geval zit er niets anders op dan de ondervloer en de lijm te verwijderen. Meestal blijft de jutte onderrug zitten wanneer de stoffeerder het tapijt heeft ingerold met een wals. Gelukkig zijn er specialisten die dit karwei voor u kunnen realiseren.

Ondervloer vast verlijmd

Helaas wil het wel eens voorkomen dat de ondervloer ook verlijmd wordt. Meestal zijn dit de groene platen of zwarte rubber rollen. Dit wordt veelal gedaan, wanneer er ook gebruikt wordt gemaakt van rolstoel of een rollator. Wij kunnen deze klus voor u uitvoeren. Zelf een ondervloer verwijderen is vaak een onmogelijke klus.

Taptijtlijm verwijderen van beton

Na het verwijderen van tapijt blijven er vaak tapijtlijmresten achter op het beton. Laat Vloeren Service Wolter de tapijtlijm verwijderen. Wij werken efficiënt en beschikken over een uitgebreid machinepark om de lijm snel en efficiënt van het beton te verwijderen. Zo weet u zeker dat het verwijderen van de tapijtlijmresten op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Lijm vrij opleveren woningbouw

Steeds meer verhuurders eisen een lijm vrije vloer bij een oplevering. Ook wel logisch, het is voor de kwaliteit van de vloer beter. Vaak zijn verhuur coöperaties duur met lijm verwijderen of vloerbedekking verwijderen. In dit geval kunt u ons inschakelen. Wij beschikken over de capaciteit om snel en accuraat, op korte termijn u van dienst te zijn.

Lijm zelf verwijderen

Wij horen elke dag hoe mensen het eerst zelf hebben geprobeerd, helaas werkt dit met regelmaat niet gunstig. Cola, water, hete lucht föhn, chemicaliën etcetera worden veelal gebruikt. Wanneer de lijm op de verkeerde wijze wordt behandeld, wordt het steeds moeilijker om deze op een goede manier te verwijderen. Het kan juist zijn dat de lijm nog vaster is gaan zitten door de verkeerde behandeling.

Tips en advies voor het verwijderen van lijm

Wilt u tips of advies voor het verwijderen van lijm? Dan adviseren wij u eerst om de oude lijm te verwijderen. Vaak is het duurder om zelf lijm te verwijderen. Chemicaliën als lijmoplosser zijn duur, maar ook slecht voor uw gezondheid en het milieu. Daarnaast werken de chemicaliën vaak niet. Wij raden u daarom aan om iemand in de hand te nemen.

Vloer Verwijderen Wolter maakt gebruik van segment diamant schuren om lijm te verwijderen. Door onze kennis en onze moderne machinepark kunnen wij vaak al in een paar uur doen waar u dagen over doet. Wij zijn u snel en accuraat van dienst. En dat is ook mogelijk op korte termijn.

Wij kunnen u een totaalconcept aanbieden: woning of bedrijfspand ontruimen, vloer verwijderen, vloer egaliseren, demonteren van systeemwanden en plafonds én het afvoeren van restmateriaal.

Echter, wij weten als geen ander dat prijs-kwaliteitsverhouding belangrijk is. Daarom zijn we blij dat wij u en iedere andere opdrachtgever een scherp tarief aan kunnen bieden.

Dit kunnen wij voor u doen:

Vloer Verwijderen Wolter, Voordelen voor u

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere sector, daarom hebben wij ervoor gekozen om niet met afzetcontainers te werken. Deze zijn altijd lastig te plaatsen zijn i.v.m vergunningen (openbaar parkeerbeleid). Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laadcapaciteit van maar liefst 7 ton. Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van vloer of inboedel ? Neem dan contact met ons op via 0652649524

Vloer verwijderen Wolter in Regio:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zeewolde, Zoetermeer, Zwolle

Landelijk werkgebied? Kijk snel of uw woonplaats er tussenzit.