Houten vloer verwijderen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Houten vloer verwijderen

Houten vloeren zijn er in veel varianten. Massieve houten vloeren verwijderen is eenvoudiger dan houten vloeren aangebracht op bijvoorbeeld spaanplaat. Er zijn vele hout soorten die gebruikt worden. Onder anderen Eiken, Essen, Grenen, Jatoba, Merbau, Vuren, Kersen, Afzelia, Berken zijn veel voorkomende soorten.

Houten vloer laten verwijderen

Wij hebben diverse machines in tot onze beschikking om een houten vloer zorgvuldig en netjes te verwijderen. Bij een goed toegankelijke begaande grond maken wij gebruik van onze zitstripper. Een zeer sterke machine die geschikt is voor een woonkamer of grotere oppervlaktes.

Houten vloer verwijderen van een etage

Wanner wij een houten vloer verwijderen van een verdieping vloer maken wij gebruik van onze professionele turbo stripper. Deze is geheel aangepast voor houten vloeren. Het unieke van deze machine is dat hij geheel te demonteren is, en door 2 monteurs via de trap naar boven gebracht kan worden. Gemonteerd heeft deze een gewicht variërend tussen de 97 en 400 kilo.

Er zijn meer factoren die belangrijk voor de moeilijkheid graad die te maken hebben met het verwijderen van een houten vloer. De vele hout soorten hebben niet alleen een ander motief, ze verschillen ook behoorlijk van hardheid.

Zelf een houten vloer verwijderen

Wanneer u ervoor kiest om zelf een houten vloer te verwijderen zijn er een paar aspecten waar u rekening mee moet houten, bijvoorbeeld de houtsoort. Een eiken vloer is harder dan een vuren vloer. Hoe harder de vloer des te moeilijker om deze te verwijderen. Wij horen van veel opdrachtgevers dat ze het in eerste instantie zelf geprobeerd hebben, met het resultaat een beschadigde cementdekvloer. Zoals sloop en boorhamers zijn niet geschikt, deze zijn ontwikkeld voor sloop werk en niet voor zorgvuldig verwijderen.

Houten vloer op spaanplaat

Een houten vloer op spaanplaat verwijderen doen wij dagelijks. Lees hier meer over op de pagina parket verwijderen.

Vloeren service Wolter is de juiste schakel tussen uw oude en nieuwe vloer

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Of bel 06-52649524

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Print Friendly, PDF & Email