Gelijmd tapijt van de trap verwijderen

Tapijt van uw trap laten verwijderen.

Het verwijderen van gelijmd tapijt van de trap is voor ons dagelijks werk. We kunnen dan ook vertellen dat trapbekleding verwijderen een best karwei kan zijn. Tapijt op een trap is gelijmd én geniet. Hoe gemakkelijk het tapijt te verwijderen is, hangt af van het type lijm en het aantal nietjes.

Veel trappen zijn verlijmd met Bison kit tapijtlijm. Een goed hechtende lijm, en dus vervelend om te verwijderen. Mensen zoeken vaak op het internet hoe deze lijm te verwijderen is. Als u zoekt op ‘zelf verwijderen’ krijgt u veel adviezen hoe u deze hardnekkige lijm kan verwijderen. Wees echter wel voorzichtig! U kunt met deze adviezen ook de trap beschadigen. De beste methode om de lijm te verwijderen, begint met het tapijt verwijderen. Als het tapijt op de juiste manier wordt verwijderd, zal u zien dat de meeste lijm met het tapijt meegenomen wordt.

Het komt voor dat het tapijt zeer gemakkelijk te verwijderen is. Dan adviseren wij u om zelf een begin te maken. Wellicht is uw trapbekleding zelf los te trekken en bespaart u zich de kosten voor het verwijderen het tapijt van uw trap. Want alles wat u zelf kunt doen, is kostenbesparend.

Laten verwijderen van trapbekleding

Van open trap tot dichte trap en ongeacht het aantal treden: wij verwijderen vloerbedekking van elke trap. Bij ons betaalt u per trap één vaste prijs. Het maakt niet uit welke vloerbedekking er op verlijmd zit. Wij kunnen alle soorten vloerbedekking verwijderen van uw trap.

Meestal komen we verlijmd tapijt tegen op de trap. Daarnaast zijn halve maantjes, PVC, en vinyl ook vloerbedekkingen die wij met enige regelmaat tegenkomen.

Bij het verwijderen van vloerbedekking van de trap proberen we zo veel mogelijk lijm mee te verwijderen. Als wij klaar zijn is de trap stoffeer klaar. U kunt er direct nieuwe vloerbedekking overheen plaatsen.

Schilderen of het lakken van de trap

Wilt u na het verwijderen van trapbekleding uw trap schilderen of lakken? Dan zult u eerst de trap moeten bewerken. Maak de trap helemaal vlak voor een mooi resultaat.

Nieuwsgierig naar de prijs? Vraag vandaag nog uw offerte aan!