Gelijmd tapijt van de trap verwijderen

Tapijt van uw trap laten verwijderen.

Het verwijderen van gelijmd tapijt van de trap is voor ons dagelijks werk. We kunnen u dan ook vertellen dat trapbekleding verwijderen een best karwei is. Tapijt op een trap is vaak gelijmd én geniet. Hoe gemakkelijk het tapijt te verwijderen is, hangt af van het type lijm en het aantal nietjes.

Hoe verwijder je lijm van de trap

Veel trappen zijn verlijmd met Bison Kit tapijtlijm. Een goed hechtende lijm, en dus vervelend om te verwijderen. Mensen zoeken vaak op het internet hoe deze lijm te verwijderen is. Als u zoekt op ‘zelf verwijderen’ krijgt u veel adviezen hoe u deze hardnekkige lijm kan verwijderen. Wees echter wel voorzichtig! U kunt met deze adviezen ook de trap beschadigen. De beste methode om de lijm te verwijderen, begint met het tapijt verwijderen. Als de vloerbedekking op de juiste manier wordt verwijderd, zult u zien dat de meeste lijm met het tapijt meegenomen wordt.

Het komt voor dat het tapijt zeer gemakkelijk te verwijderen is. Dan adviseren wij u om zelf een begin te maken. Wellicht is uw trapbekleding zelf los te trekken en bespaart u zich de kosten voor het verwijderen het tapijt van uw trap. Want alles wat u zelf kunt doen, is kostenbesparend!

Laten verwijderen van trapbekleding

Van open trap tot dichte trap en ongeacht het aantal treden: wij verwijderen vloerbedekking van elke trap. Bij ons betaalt u per trap één vaste prijs. Het maakt niet uit welke vloerbedekking er op verlijmd zit. Wij kunnen alle soorten vloerbedekking verwijderen van uw trap.

Meestal komen we verlijmd tapijt tegen op de trap. Daarnaast zijn halve maantjes, PVC, en vinyl ook vloerbedekkingen die wij met enige regelmaat tegenkomen.

Bij het verwijderen van vloerbedekking van de trap proberen we zo veel mogelijk lijm mee te verwijderen. Als wij klaar zijn is de trap stoffeer klaar. U kunt er direct nieuwe vloerbedekking overheen plaatsen.

Een video van hoe de tapijtstripper een gelijmde vloerbedekking verwijderd

Schilderen of het lakken van de trap

Wilt u na het verwijderen van trapbekleding uw trap schilderen of lakken? Dan zult u eerst de trap moeten bewerken. Schuur de trap helemaal vlak voor een mooi resultaat.

Kosten voor het verwijderen van gelijmd tapijt op de trap

Nieuwsgierig naar de prijs? Dit is helaas niet gegoten in een vaste prijs. Dit komt omdat het namelijk afhankelijk is van een aantal factoren:

  • Gaat het om één trap?
  • Hoe hoog is de trap?
  • Hoe breed zijn de treden?
  • Is er nog meer vloerbedekking te verwijderen?

Wanneer wij dit weten kunnen wij voor u een prijsopgave maken. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend uw offerte aan of bel ons op 06-52649524.