Flotex verwijderen

Flotex verwijderen

Door de kracht van vinyl is Flotex één van de tapijten die als moeilijk te verwijderen staat aangeschreven. Doordat het vinyl volledig verlijmd is, strippen wij de vloer met de ‘Ride on pro’. Een zware stripmachine met een scherp mes.

Wat is Flotex

Flotex heeft het beste van 2 werelden in zich. Het biedt het onderhoudsgemak van vlakke vloerbedekking en het comfort van textiele vloerbedekking. Flotex heeft een hoogwaardige vinyl rug, waarop met een zeer hoge dichtheid en met een speciale techniek nylongarens worden verlijmd. Dit unieke productieproces maakt deze vloerbedekking dan ook uniek in de vloerbedekkingswereld.

Flotex wordt vaak gebruikt

Wij verwijderen Flotex veel bij verpleeghuizen, bejaardenhuizen en andere zorginstellingen. Met grote regelmaat komen wij het ook tegen in kantoorpanden.

Na het verwijderen van Flotex

Na het verwijderen kunnen wij, indien u dit wenst, de vloer voor u schuren en stofzuigen. Dan is de vloer gelijk gereed voor de volgende specialist. Mocht u ervoor kiezen dat de vloer geëgaliseerd moet worden kunnen wij dit voor u uitvoeren.

Egaliseren na het verwijderen

Nadat wij de Flotex hebben verwijderd, de vloer geschuurd en stofvrij is, is de vloer gereed om te egaliseren. Bij grotere oppervlakten maken wij gebruik van onze egaline pomp. Een pomp op 220 volt met een capaciteit om 1200 kilo per uur te verpompen. Bij kleinere oppervlaktes wordt de egaline gemixt met de hand.

Vloeren service Wolter is de juiste schakel tussen uw oude en nieuwe vloer.

Vloer Verwijderen Wolter in regio

AlmeloAlphen aan den RijnAlmereAlkmaarAssenAmersfoortAmstelveenAmsterdamApeldoornArnhemBredaDelftDen HaagDen HelderDeventerDordrechtDrachtenEmmenEindhovenEnschedeGoudaGroningenHaarlemHeerenveenHelmondHilversumLeeuwardenLeidenLelystadMaastrichtMeppelNijmegenOssRoosendaalRotterdamSchiedamSpijkenisseSteenwijkTilburgVenloZeewoldeZoetermeerZwolle

Hulp nodig bij Flotex?

Heeft u hulp nodig bij het verwijderen van Flotex? Neem telefonisch contact met ons op via 0652649524. Wij kunnen u dan spoedig het nodige toelichten om gelijk voor u aan de slag te kunnen gaan.