Egaline verpompen

Egaline verpompen, want een strakke en gladde vloer is de beste basis.

Egaliseren met een pomp komt steeds vaker voor, zowel op grote en kleinere vloeren met een dikkere laag egaline.

Vloeren service Wolter beschikt over een eigen egaline pomp, hierdoor kunnen wij snel schakelen als het moet. Onze pomp werkt op 230 volt en is dus overal inzetbaar. Met een slanglengte van 80 meter kunnen wij ruimschots grote oppervlakten verpompen zonder aanhechting.

Wij kunnen bijvoorbeeld ’s avonds of in het weekend de egaline verpompen. Het heeft dan de rest van het weekend en/of de nacht om te drogen. Door deze werkwijze kunnen uw stoffeerders beginnen op een leg-klare ondervloer wat u ten gunste komt en er geen vertraging op loopt.

 Egaline pompen is vakwerk!

Onze pomp mengt de egaline mortel met de juiste waterverhouding en verpompt het via een dikke mantelslang naar de gewenste locatie. Door de pomp zijn we instaat op een efficiënte manier te werken.

Verpompen van egaline wordt vaak gedaan vanwege onderstaande redenen;

  • Wanneer een grotere oppervlakte geëgaliseerd moet worden.
  • Door een hogere productie liggen de tarieven lager dan handmatig egaliseren.
  • Deadlines worden makkelijker gehaald.
  • Geen tijd verlies door het materiaal naar de mengplaatst te brengen.

Verwijderen en egaliseren

Vloer Verwijderen Wolter is gespecialiseerd in het verwijderen van alle voorkomende vloeren. Wij beschikken over een zeer uitgebreid machinepark met o.a. Ride on pro, ride on, diamantschuurmachines, diverse freesmachines, stofzuigers, geluidloze tear-off tapijt verwijderaar en afzuiginstallaties.

Uiteraard heeft ons team van vakmensen de nodige jaren ervaring om elke vloer voor u te kunnen verwijderen en te egaliseren.

 “Vloeren service Wolter is de juiste schakel tussen uw oude en nieuwe vloer”

Wij zijn te vinden in de particuliere en zakelijke sector. Daarom hebben we gekozen om met afzetcontainers te werken bij grote opdrachten. Bij kleinere opdrachten kunnen wij, indien gewenst het materiaal voor u afvoeren.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer, het schuren van uw vloer of vloer egaliseren? Bel ons op 0652649524 of stuur ons een e-mail.