Drachten

Vloer verwijderen Drachten

Vloer Verwijderen Wolter is gespecialiseerd vloerverwijderingsbedrijf, dat zich volledig richt op het verwijderen van vloeren in Drachten en omgeving voor particulieren en de zakelijke markt. Een tapijtvloer of een gelijmde parketvloer verwijderen vergt meer kennis van het vak dan alleen een tapijtstripper.

Fysieke inspanning en ervaring zijn vereist. Mede dat we over de juiste vakmensen beschikken en het juiste materiaal, zijn we een betrouwbare partner in de vloerverwijderingsbranche.

Veel opdrachtgevers van ons besteden deze werkzaamheden met regelmaat aan ons uit. Wij werken op de juiste efficiënte en kostenbesparende wijze. Onze dienstverlening is meer dan het verwijderen van vloeren, wij egaliseren zowel handmatig en verpompen egaline

Wij kunnen u een totaalconcept aanbieden: vloer verwijderen en egaliseren. Echter, wij weten als geen ander dat de prijs en kwaliteit belangrijk is voor u. Daarom zijn we blij dat wij u en iedere andere opdrachtgever een scherp tarief aan kunnen bieden.

Dit kunnen wij voor u doen in Drachten

Dit kunnen wij voor u doen in Drachten

Vloer Verwijderen Wolter: Uw voordelen in Drachten

Wij werken met particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Eén van onze opdrachtgevers uit Drachten is Lippe projecten. Voor Lippe verwijderen wij diverse vloeren uit bijvoorbeeld scholen, GGZ instelling, zorg-wooncentrum, vliegvelden en scholen. Naast het verwijderen verpompen wij meerdere pallets egaline bij meerdere projecten per jaar. Uiteraard worden wij door Lippe wonen ook ingehuurd om bij particuliere opdrachtgevers vloeren te verwijderen.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer of het egaliseren? Vraag een offerte aan of bel ons op 0652649524. Uiteraard kunnen wij u ook per mail te woord staan.