Dordrecht

Vloer verwijderen in de omgeving van Dordrecht?

Wij bij Wolter zijn gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren. Vanwege onze centrale ligging in Nederland richten we ons ook op Dordrecht en omgeving Zuid-Holland

Vanwege het zware werk is het vermogen om fysieke inspanning voor een gedurende tijd te leveren een must, naast ervaring om secuur met de machines om te gaan. Mede om dat wij deze vakmensen in ons team hebben zitten zijn wij een betrouwbare partner. 

Meer dan alleen vloeren verwijderen

Naast het verwijderen van vloeren voorzien wij ook in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden.

Daardoor is het voor ons mogelijk om u een totaalconcept aan te bieden: vloer verwijderen en woningen ontruimen. Echter, wij weten als geen ander dat de prijs en kwaliteit belangrijk is voor u. Daarom zijn we blij dat wij u en iedere andere opdrachtgever een scherp tarief aan kunnen bieden.

Wij werken in de particuliere en zakelijke sector. Om rest materialen af te voeren adviseren wij u dit gescheiden / gesorteerd af te voeren met een lokale afvalverwerker, dit kan u behoorlijk in de onkosten schelen.

Onze dienstverlening in Dordrecht

Sterke punten

Gemiddeld scoren wij een 8,7

Klanten geven ons gemiddeld een 8,7! Bekijk de reviews op individuele review website Feedbackcompany.com

Veel opdrachtgevers van ons besteden deze werkzaamheden aan ons uit. Wij werken op de meest efficiënte en kostenbesparende wijze. 

Alpon Parket: Een tevreden klant & partner uit Dordrecht

In en rondom Dordrecht werken wij onder anderen voor Alpon parket. Als een vloer verwijderd moet worden door bijvoorbeeld waterschade of wanneer een vloer verwijderd en geëgaliseerd moet worden hebben wij een sterke samenwerking.

Bij het kiezen van een harde vloer heeft u een gedegen advies nodig. Alpon Parket uit Dordrecht is met haar jarenlange ervaring de juiste partner. Zij adviseren, leveren, leggen en onderhouden vloeren aan zowel particulieren als bedrijven. Zij onderscheiden zich door kwaliteit, service en vakmanschap.

Alpon Parket is lid van de Parketgroep Nederland (PGN) en cbw-erkend.nl. Dit geeft u als klant extra zekerheid dat u met een kwalitatief hoog bedrijf samenwerkt.

Vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer of het ontruimen van de inboedel uit uw woning? Vraag een offerte aan of bel ons op 0652649524. Uiteraard kunnen wij u ook per mail te woord staan.