Cementdek vloer verwijderen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Uw oude afwerkvloer moet verwijderd worden? Er zijn een tal van redenen waarom u kiest om uw oude cementvloer te laten slopen. Één van de veel voorkomende redenen is dat mensen een nieuwe vloerverwarming willen laten leggen in het beton ipv frezen.

Opdrachtgevers zowel particulier als zakelijk, vragen dan ook met regelmaat of wij een; zandcement dekvloer, cementvloer, zandcementvloer, specievloer, chappe, afwerkvloer, ondervloer, afwerkvloer ofwel smeervloer kunnen slopen en afvoeren. Uiteraard bent u hier voor bij ons aan het juiste adres.

Ligt er nog een andere vloer op de afwerkvloer? Allemaal geen probleem, wij kunnen alles voor u zorgvuldig slopen, verwijderen en netjes afvoeren.

Cementdek vloer verwijderen

Cementdek vloer zelf slopen

U kunt er ook voor kiezen om een cementdek vloer zelf te slopen. Vaak wordt er van uitgegaan dat dit veel goedkoper is. Maar wat als u juist meer schade aanricht ? Wat als u niet alleen de afwerkvloer beschadigd maar de gehele dragende vloer? Daarnaast bieden wij scherpe afvoer kosten, terwijl u de hoofd prijs betaald voor een eenmalige container plaatsing. En daarbij! Tijd is geld! Uw geld! Wij verwijderen door onze kennis en vakkundigheid gepaard met het juiste gereedschap snel, efficiënt in een razend tempo.

Een cementvloer door Ontruiming Service Wolter laten slopen of verwijderen?

Wij staan garant dat we beschikken over het juiste gereedschap, enthousiast personeel die elke vloer op professionele wijze kunnen verwijderen. Wij hebben in de loop der jaren al heel wat dekvloeren gesloopt / verwijderd hierdoor komen wij zelden tot nooit voor een verrassing te staan.

Tarief / prijs van een cementvloer slopen / verwijderen

Een tarief noemen bij dit type werk is moeilijk via de telefoon of via de mail. Er komen een paar punten die van belang zijn bij kijken. Dikte van de vloer, bereikbaarheid, mogelijkheid tot container plaatsen, ligt er nog een andere vloer overheen, is er ijzer in verwerkt ? Globaal aan hand van standaard vloeren hebben wij standaard tarieven, echter kunnen wij ons goed voorstellen dat u een nette prijs wilt weten. Immers is de prijs tijdens een verbouwing, renovatie of verandering zeer belangrijk.

Gelukkig kunnen wij iedereen een scherp tarief op maat bieden!

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan, wij staan u deskundig en professioneel te woord.

Vloer Verwijderen Wolter, Voordelen voor u.

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jaren ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere en zakelijke sector, daardoor hebben wij ervoor gekozen om niet altijd met afzet containers te werken. Die altijd lastig te plaatsen zijn i.v.m vergunningen (openbaar parkeer beleid) . Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laad capaciteit van maar liefst 7 ton. Hierdoor kunnen wij grotere oppervlaktes vloer verwijderen en dezelfde dag afvoeren. Ook een offerte ontvangen voor het verwijderen van vloer, het schuren of egaliseren ervan?

Bel ons! 0652649524 / Mail
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Print Friendly, PDF & Email