Cementdekvloer verwijderen

Cementdekvloer verwijderen

Is het tijd om uw oude afwerkvloer te laten verwijderen? Er zijn een tal van redenen om een oude cementvloer te laten slopen. Een veel voorkomende reden is dat mensen een ‘nieuwe’ vloerverwarming willen laten leggen in beton in plaats van frezen.

Onze opdrachtgevers zijn zowel particulier als zakelijk. Regelmatig stellen zij de vraag of wij een zandcement dekvloer, cementvloer, zandcementvloer, specievloer, chappe, afwerkvloer, ondervloer, afwerkvloer ofwel smeervloer kunnen slopen en afvoeren. Uiteraard bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres!

Ligt er nog een andere vloer op de afwerkvloer? Geen probleem. Ook die kunnen wij zorgvuldig voor u slopen, verwijderen en netjes afvoeren.

Schuren van een cementdekvloer

Cementdekvloer zelf slopen

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om zelf een cementdekvloer te slopen. Dit lijkt een goedkopere optie, maar wij raden u aan om hiervoor professionele hulp in te schakelen. Wat als u extra schade aanricht? Of niet alleen de afwerkvloer beschadigt, maar de gehele dragende vloer? En hoe gaat u de vloer afvoeren? De kosten van het plaatsen van een eenmalige container zijn torenhoog. Vloer Verwijderen Wolter weet precies wat ze doen tegen een scherp tarief. Daarnaast zeggen wij altijd: “Tijd is geld! Uw geld!” Met onze kennis, vakkundigheid en het juiste gereedschap kunnen wij uw vloer snel en efficiënt verwijderen.

Cementvloer door Vloer Verwijderen Wolter laten slopen of verwijderen?

Wij beschikken over het juiste gereedschap en enthousiast personeel die elke vloer op professionele wijze kan verwijderen. Wij hebben in de loop der jaren al heel wat dekvloeren gesloopt en verwijderd, waardoor wij zelden voor een verrassing komen te staan.

Prijzen voor cementvloer slopen en verwijderen

Het is moeilijk om direct een prijs te noemen, maar wij garanderen een scherp tarief. Een aantal onderwerpen bepalen uw prijs:

  • de dikte van de vloer
  • de bereikbaarheid
  • de mogelijkheid tot het plaatsen van een container
  • ligt er nog een andere vloer overheen?
  • zit er ijzer in vloer verwerkt?

Voor de standaard vloeren hebben wij standaard tarieven. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u een prijs wilt weten.  De prijs mag natuurlijk uw verbouwing, renovatie of verandering niet in de weg staan. Gelukkig bieden wij u een scherp tarief op maat aan. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan én wij staan u deskundig en professioneel te woord.

Dit kunnen wij voor u doen:

Vloer Verwijderen Wolter: uw voordelen

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere sector, daarom hebben wij ervoor gekozen om niet met afzetcontainers te werken. Deze zijn vaak lastig te plaatsen in verband met vergunningen (openbaar parkeerbeleid). Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laadcapaciteit van ruim 7000 kilo.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer of het ontruimen van de inboedel uit uw woning? Vraag een offerte aan of bel ons op 0652649524. Uiteraard kunt u ons ook een mail sturen.

Vloer verwijderen Wolter in Regio:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zeewolde, Zoetermeer, Zwolle

Landelijk werkgebied? Kijk snel of uw plaats erbij staat.