Bolsward

Vloer verwijderen Bolsward

Vloer Verwijderen Wolter is gespecialiseerd vloerverwijderingsbedrijf, dat zich volledig richt op het verwijderen van vloeren in Bolsward en omgeving. Een tapijtvloer of een gelijmde parketvloer verwijderen vergt meer kennis van het vak dan alleen een tapijtstripper.

Fysieke inspanning en ervaring zijn vereist. Mede dat we over de juiste vakmensen beschikken en het juiste materiaal, zijn we een betrouwbare partner in de vloerverwijderingsbranche.

Veel opdrachtgevers van ons besteden deze werkzaamheden met regelmaat aan ons uit. Wij werken op de juiste efficiënte en kostenbesparende wijze. Onze dienstverlening is meer dan het verwijderen van vloeren, wij ontruimen ook woningen en bedrijfspanden.

Wij kunnen u een totaalconcept aanbieden: vloer verwijderen en woningen ontruimen. Echter, wij weten als geen ander dat de prijs en kwaliteit belangrijk is voor u. Daarom zijn we blij dat wij u en iedere andere opdrachtgever een scherp tarief aan kunnen bieden.

Dit kunnen wij voor u doen in Bolsward

Vloer Verwijderen Wolter: Uw voordelen in Bolsward

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere sector, waardoor wij ervoor hebben gekozen hebben om niet met afzetcontainers te werken. Deze zijn vaak lastig te plaatsen in verband met vergunningen (openbaar parkeerbeleid). Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laadcapaciteit van ruim 7000 kilo.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer of het ontruimen van de inboedel uit uw woning? Vraag een offerte aan of bel ons op 0652649524. Uiteraard kunnen wij u ook per mail te woord staan.