Anhydrietvloer schuren

Anhydriet vloer schuren

Veel appartementen en hoge gebouwen hebben anhydriet vloeren. Ook in de projectbouw waar men veel dezelfde huizen oplevert, zien we deze vloeren veel terug. De anhydriet gietvloer is een goedkope en snelle oplossing voor massaproductie.

Vaak is het moeilijk om het verschil tussen een anhydriet vloer en zandcement dekvloer te zien, wanneer u hier geen kennis van heeft. Het is altijd verstandig om bij oplevering even te kijken om welke vloer het gaat. Even controleren kan geen kwaad.

Voordelen van een anhydriet vloer

  • De verharding van anhydriet vloer vindt plaats zonder noemenswaardige vormveranderingen (grote vormvastheid).
  • Een anhydriet vloer biedt grote vlakheid.
  • Er ontstaan minder naden bij een anhydriet vloer, omdat stortnaden en dilatatievoegen ontbreken.
  • Een anhydriet vloer biedt een goede warmte-overdracht bij vloerverwarming omdat de buizen 100% omhuld worden door vaste (geleidende) stof. Bij het toepassen van vloerverwarming wordt een ca. 70 mm dikke anhydriet vloer gegoten incl. de bedrading.
  • Naast het openen of opschuren van uw anhydriet vloer, kunnen wij de vloer lijmvrij opleveren. Bijvoorbeeld wanneer het tapijt is verwijderd of wanneer de plavuizen eruit zijn gesloopt. Bij vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Nadelen van een anhydriet vloer

  • Een anhydriet vloer is bij het aanbrengen een vloeibare vloer. Hierdoor kan men meerdere vierkante meter vloer realiseren per dag. Deze zijn dan ook ten opzichte van een zandcementvloer vele malen groter.
  • Een anhydriet vloer heeft een slechte hechting, wanneer deze niet is geschuurd.

Wij kunnen uw anhydriet vloer opschuren met een grinder/schuurmachine. Het opschuren van de vloer zorgt voor optimale hechting van uw nieuwe vloer en voor een beter resultaat. Wij hebben onze grinder/schuurmachine gecombineerd met onze driemotorige cycloonstofzuiger om stofvrij te werken. Hierdoor heeft u geen stof meer in de ruimte, die schadelijk is voor u en onze medewerkers. Mocht er na het schuren toch nog stof op de grond liggen, wordt deze door ons opgezogen.

Prijsopgave op maat

Natuurlijk speelt de prijs ook een belangrijke rol bij de beslissing of u uw anhydriet vloer schuren laat of niet. Wij kunnen deze dienst of één van onze andere diensten op maat tegen een zeer scherp tarief  aanbieden. Vraag een offerte aan of bel ons op 0652649524. Vult u ons contactformulier in? Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Dit kunnen wij ook voor u doen:

Vloer Verwijderen Wolter, uw voordelen:

Vloeren service Wolter werkt voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Vaak wordt er naast het verwijderen van de vloer nog meer verbouwd, om kosten besparend te werken is het voordeliger alles gesorteerd af te voeren. Er zijn partijen die landelijk containers plaatsen en kleinere bedrijven die dit lokaal doen. In veel gevallen is lokaal uiteindelijk goedkoper.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer? Vraag een offerte aan of bel ons op 0652649524. Uiteraard kunnen wij u ook per mail te woord staan. Wanneer u kiest voor Vloer Verwijderen Wolter, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid! Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Vloer Verwijderen Wolter in regio:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zeewolde, Zoetermeer, Zwolle

Landelijk werkgebied? Kijk snel of uw plaats erbij staat.