Anhydriet schuren

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Anhydriet vloeren komen veel voor in appartementen en hoog gebouwen. Of in de projectbouw waar veel dezelfde huizen opgeleverd worden. Deze kunnen dan in een snel tempo gestort worden.

Wanneer er geen kennis van zaken is dan is het moeilijk te zien of u een anhydriet of een zandcement dekvloer heeft. Bij nieuw oplevering staat het in het bestek, even controleren kan dan ook geen kwaad.

Een nadeel van anhydrietvloer is:

Een anhydriet vloer heeft een slechte hechting wanneer deze niet geschuurd is.

Ontruiming Service Wolter kan voor u anhydrietenvloer opschuren met onze grinder / schuurmachine.

Wij adviseren altijd, wanneer een anhydrietvloer stoffeert word om deze te schuren, hierdoor krijgt u optimale hechting en een veel beter resultaat.

Een groot voordeel van onze grinder / schuurmacine is dat wij gecombineerd met onze 3 motorige cycloon stofzuiger nagenoeg stofvrij werken. Hierdoor heeft u geen stof meer in de ruimte die schadelijk is voor u en onze medewerkers. Mocht er na het schuren toch nog stof op de grond liggen, wordt deze door ons opgezogen.

Een anhydrietvloer is een Vloeibare vloer wanneer deze wordt aangebracht.

Een voordeel van een anhydrietvloer is het aantal vierkante meters vloer die men kan realiseren per dag. Deze zijn dan ook ten opzichte van een zandcementvloer vele malen groter.

De voordelen van een anhydrietvloer:

– de verharding vindt plaats zonder noemenswaardige vormveranderingen (grote vormvastheid)

– grote vlakheid
– minder naden omdat stortnaden en dilatatievoegen ontbreken.

– goede warmte-overdracht bij vloerverwarming omdat de buizen 100% omhuld worden door vaste (geleidende) stof; bij toepassen van vloerverwarming een ca. 70 mm dikke anhydrietvloer toepassen incl. de bedrading.

Naast het open of opschuren van uw anhydrietvloer kunnen wij vloeren lijm vrij opleveren. Bijvoorbeeld wanneer het tapijt is verwijderd of wanneer de plavuizen eruit zijn gesloopt. Mocht u vragen hebben kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

EEN PRIJSOPGAVE OP MAAT !

Natuurlijk speelt de prijs een belangrijke rol speelt bij de beslissing om ons wel of niet in te schakelen bij het opschuren van uw anhydriet vloer. Daarom zijn wij verheugd om u  tegen een zeer scherp tarief  deze dienst of één van onze andere diensten op maat aan te bieden.

Offerte ontvangen ?         

Als u het contact formulier invult dan nemen wij binnen 2 uur contact met u op.

Vloer Verwijderen Wolter, Voordelen voor u.

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jaren ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere en zakelijke sector, daardoor hebben wij ervoor gekozen om niet altijd met afzet containers te werken. Die altijd lastig te plaatsen zijn i.v.m vergunningen (openbaar parkeer beleid) . Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laad capaciteit van maar liefst 7 ton. Hierdoor kunnen wij grotere oppervlaktes vloer verwijderen en dezelfde dag afvoeren. Ook een offerte ontvangen voor het verwijderen van vloer, het schuren of egaliseren ervan?

Bel ons! 0652649524 / Mail
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Print Friendly, PDF & Email