Anhydrietvloer schuren

Anhydrietvloer schuren

Veel appartementen en hoge gebouwen hebben een anhydrietvloeren. Ook in de projectbouw waar veel dezelfde huizen opgeleverd worden, zien we de vloeren terg. De anhydriet gietvloer is een goedkope en snelle oplossing.

Vaak is het moeilijk om het verschil tussen een anhydrietvloer en zandcement dekvloer te zien, wanneer u hier geen kennis van heeft. Het is altijd verstandig om bij oplevering even te kijken om welke vloer het gaat. Even controleren kan geen kwaad.

Voordelen van een anhydrietvloer

  • De verharding van anhydrietvloer vindt plaats zonder noemenswaardige vormveranderingen (grote vormvastheid).
  • Een anhydrietvloer biedt grote vlakheid.
  • Er ontstaan minder naden bij een anhydrietvloer, omdat stortnaden en dilatatievoegen ontbreken.
  • Een anhydriet vloer biedt een goede warmte-overdracht bij vloerverwarming omdat de buizen 100% omhuld worden door vaste (geleidende) stof. Bij het toepassen van vloerverwarming wordt een ca. 70 mm dikke anhydriet vloer gegoten incl. de bedrading.
  • Naast het openen of opschuren van uw anhydrietvloer, kunnen wij de vloer lijmvrij opleveren. Bijvoorbeeld wanneer het tapijt is verwijderd of wanneer de plavuizen eruit zijn gesloopt. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Nadelen van een anhydrietvloer

  • Een anhydrietvloer is een vloeibare vloer, wanneer deze wordt aangebracht. Hierdoor kan men meerdere vierkante vloer realiseren per dag.Deze zijn dan ook ten opzichte van een zandcementvloer vele malen groter.
  • Een anhydrietvloer heeft een slechte hechting, wanneer die niet is geschuurd.

Wij kunnen uw anhydrietvloer opschuren met een grinder/schuurmachine. Het opschuren van de vloer zorgt voor optimale hechting van uw nieuwe vloer en beter resultaat. Wij hebben onze grinder/schuurmachine gecombineerd met onze driemotorige cycloonstofzuiger om stofvrij te werken. Hierdoor heeft u geen stof meer in de ruimte, die schadelijk is voor u en onze medewerkers. Mocht er na het schuren toch nog stof op de grond liggen, wordt deze door ons opgezogen.

Prijsopgave op maat

Natuurlijk speelt de prijs een belangrijke rol bij de beslissing om uw vloer te ‘laten’ opschuren. Daarom zijn wij verheugd om u tegen een zeer scherp tarief deze dienst of één van onze andere diensten op maat aan te bieden. Vraag een offerte op of bel ons op 0652649524. Vult u ons contactformulier in? Dan nemen wij binnen twee uur contact met u op.

Dit kunnen wij ook voor u doen:

Vloer Verwijderen Wolter, uw voordelen:

Vloer Verwijderen Wolter is te vinden in de particuliere én zakelijke sector, daardoor hebben we gekozen om niet met afzetcontainers te werken. Afzetcontainers zijn vaak lastig te plaatsen in verband met vergunningen (openbaar parkeerbeleid). Daarnaast beschikken wij over een eigen vrachtwagen met een laadcapaciteit van ruim 7000 kilo. Wij kunnen grote oppervlaktes vloer verwijderen en dezelfde dag afvoeren.

Vloer Verwijderen Wolter in regio:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zeewolde, Zoetermeer, Zwolle

Landelijk werkgebied? Kijk snel of uw plaats erbij staat.