Amsterdam

Vloer verwijderen Amsterdam

Vloer Verwijderen Wolter is een gespecialiseerd vloerverwijderingsbedrijf, dat zich volledig richt op het verwijderen van vloeren in Amsterdam en omgeving.

In Amsterdam staan er veel gebouwen zonder lift. Daar hebben wij ons machinepark voor deze opdrachten op aangepast. Het plaatsen van containers in Amsterdam blijft altijd lastig. Bij iedere plaatsing moet er een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente. Wanneer wij u vloer verwijderen, kunnen wij die ook voor u afvoeren. Wij kunnen tot ruim 3500 kilo restafval vervoeren, waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft.

Naast het verwijderen van vloeren, kunnen wij uw vloer ook egaliseren. Het egaliseren van de vloer is belangrijk voor een strakke en vlakke ondervloer.

Veel opdrachtgevers van ons besteden deze werkzaamheden regelmatig aan ons uit. Het verwijderen van een tapijtvloer of een gelijmde parketvloer vergt meer kennis van het vak dan de kennis van alleen een tapijtstripper. Daarnaast spelen fysieke inspanning, ervaring, de juiste vakmensen en het juiste materiaal een grote rol. Daarom zijn we uw betrouwbare partner in de vloerverwijderingsbranche.

Wij werken efficiënt en kostenbesparend. Onze dienstverlening is meer dan enkel het verwijderen van vloeren. Wij demonteren ook systeemwandel en plafonds in bedrijfspanden en kantoren. Wij kunnen u het totaalconcept aanbieden: vloeren verwijderen, vloeren egaliseren en het demonteren van interieur.

Echter, wij weten als geen ander dat een goede prijs-kwaliteitverhouding belangrijk voor u is. Daarom zijn we blij dat wij u én iedere andere opdrachtgever een scherp tarief kunnen aanbieden.

Dit kunnen wij voor u doen in Amsterdam

Vloer Verwijderen Wolter: Uw voordelen in Amsterdam

Wij werken in de zakelijke en particuliere sector. Wij hebben ervoor gekozen om zo weinig mogelijk afzetcontainers te gebruiken. Deze containers zijn vaak lastig te plaatsen zijn in verband met vergunningen (openbaar parkeerbeleid). Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laadcapaciteit van maar liefst 7 ton.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van vloer, het egaliseren van een vloer en/of het opleveren van een bedrijfspand? Bel ons op 0652649524 of gebruik onze contactpagina.