Amsterdam

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vloer verwijderen Wolter is een gespecialiseerd vloerverwijdering bedrijf, die zich volledig richt op het verwijderen van vloeren in Amsterdam en omgeving.

In Amsterdam kennen wij veel gebouwen zonder lift, wij hebben daarom ons machinepark ook voor deze opdrachten aangepast. Naast het verwijderen van vloeren, kunnen wij uw vloer ook egaliseren.

Het plaatsen van containers is in Amsterdam altijd lastig, dit komt omdat er bij de gemeente altijd een vergunning moet worden aangevraagd. Wanneer wij u vloer verwijderen, voeren wij hem ook voor u af als u dit wenst. Met onze combinatie kunnen wij ruim 3500 kilo restmateriaal afvoeren. U heeft hierdoor nergens geen omkijken na.

Vele opdrachtgevers van ons besteden deze werkzaamheden met regelmaat aan ons uit.

Een tapijt vloer of een gelijmde parket vloer verwijderen vergt meer kennis van het vak dan alleen een tapijtstripper. Fysieke inspanning en ervaring is vereist. mede dat we over de juiste vakmensen beschikken en het juiste materiaal zijn we een betrouwbare partner in de vloerverwijdering branche.

Wij werken op de juiste efficiënte en kosten besparende wijze. Onze dienstverlening is meer dan enkel verwijderen van vloeren. Wij demonteren in bedrijfspanden en kantoren systeemwanden en plafonds.

Wij kunnen u een totaal concept aanbieden bij vloeren verwijderen, egaliseren en het demonteren van interieur.

Echter weten wij als geen ander dat de prijs en kwaliteit belangrijk is voor u. daarom zijn we blij u en iedere andere opdrachtgever een scherp tarief aan kunnen bieden.

Vloer Verwijderen Wolter, Voordelen voor u.

  • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Jaren ervaring
  • Scherp tarief
  • Eigen materiaal
  • Geen grote container voor de deur

Wij werken in de zakelijke en particuliere sector,  wij ervoor gekozen om zo weinig mogelijk met afzet containers te werken die altijd lastig te plaatsen zijn i.v.m. vergunningen (openbaar parkeer beleid) . Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laad capaciteit van maar liefst 7 ton.

Een offerte ontvangen voor het verwijderen van vloer, egaliseren of het opleveren van een bedrijfspand ?

Bel ons! 0652649524 Mail

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Print Friendly, PDF & Email