Amstelveen

Vloer verwijderen Amstelveen

Vloer Verwijderen Wolter is een gespecialiseerd vloerverwijderingsbedrijf, die zich richt op het verwijderen van vloeren in Amstelveen en omgeving. Het verwijderen van een tapijtvloer of gelijmde parketvloer vergt meer dan alleen van het vak van een tapijtstripper. Ook kennis, fysieke inspanning en ervaring zijn vereist. Net als de juiste vakmensen en het juiste materiaal. Wij zijn dé betrouwbare partner in de vloerverwijderingsbranche.

Veel opdrachtgever van ons besteden vloer verwijderen naar ons uit. Wij werken zeer efficiënt en kostenbesparend. Onze dienstverlening is meer dan enkel verwijderen van vloeren. Wij kunnen ook uw woning of bedrijfspand ontruimen. Dat biedt ons de mogelijkheid om u een totaalconcept aan te bieden: vloeren verwijderen én woningen ontruimen. De prijs? Wij weten als geen ander dat de prijs en kwaliteit belangrijk zijn voor u. Daarom kunnen wij u een scherp tarief aanbieden.

Dit kunnen wij voor u doen in Amstelveen

Vloer Verwijderen Wolter: Uw voordelen in Amstelveen

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere sector, waardoor wij ervoor hebben gekozen hebben om niet met afzetcontainers te werken. Deze zijn vaak lastig te plaatsen in verband met vergunningen (openbaar parkeerbeleid). Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laadcapaciteit van ruim 7000 kilo.

Wilt u een offerte ontvangen voor het verwijderen van uw vloer of het ontruimen van de inboedel uit uw woning? Vraag een offerte aan of bel ons op 0652649524. Uiteraard kunnen wij u ook per mail te woord staan.