Alphen aan den Rijn

Vloer verwijderen Alphen aan den Rijn

Woont u in Alphen aan den Rijn en wilt u uw vloer laten verwijderen? Vloer Verwijderen Wolter is een gespecialiseerd vloerverwijderingsbedrijf. Of het nu gaat om een tapijtvloer, gelijmde parketvloer of plavuizen wij kunnen iedere vloer verwijderen. Het verwijderen vergt meer kennis van het vak dan alleen een tapijtstrippen. Fysieke inspanning, ervaring, het juiste materiaal en de juiste vakmensen zijn een vereiste. Dit maakt ons een betrouwbare partner in de vloerverwijderingsbranche.

Wij werken zeer efficiënt en kostenbesparend. Echter, onze dienstverlening gaat verder van enkel vloeren verwijderen. Wij ontruimen ook woningen en bedrijfspanden. Dit geeft ons de kans om u een totaalconcept aan te bieden: vloer verwijderen én woningen ontruimen. Wij begrijpen als geen ander dat prijs en kwaliteit belangrijk voor u zijn, daarom zijn wij blij om u te vertellen dat wij u een scherp tarief kunnen aanbieden.

Dit kunnen wij voor u doen in Alphen aan den Rijn

Vloer Verwijderen Wolter: Uw voordelen in Alphen aan den Rijn

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere sector, daarom hebben wij ervoor gekozen om niet met afzetcontainers te werken. Afzetcontainers zijn altijd lastig te plaatsen in verband met vergunningen (openbaar parkeerbeleid). Daarnaast beschikken wij over een eigen vrachtwagen met een laadcapaciteit van 7000 kilo.

Bent u benieuwd naar onze tarieven en wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een offerte aan, bel ons op 065264924, stuur ons een e-mail of gebruik de contact pagina!